Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Papperskorg fristående

Papperskorgar utomhus för markplacering

Fristående papperskorgar för markplacering

Brett sortiment av fristående soptunnor

Våra papperskorgar som kan ställas rakt på mark utan att behöva monteras är väldigt populära. Många av våra fristående skräpkorgar kommer med tillhörande markfundament alternativ så kan dessa köpas till separat om så önskas. Dessa fristående soptunnor passar perfekt där det är stora ansamlingar sopor vilket ofta blir fallet i centrummiljö samt utanför köpcentra odyl. Kontakta vår kundtjänst här på Skyltab.se om ni har ytterligare frågor.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Skyltab levererar till alla Sveriges kommuner

Vi har sen 2009 levererat uteprodukter och andra typer av produkter för den kommunala utemiljön. Därför kan vi stolt säga att vi är proffs på parkmöbler, soptunnor och andra produkter som hör hemma i den offentliga sektorns utemiljö. Det blir allt viktigare att vår utomhusmiljö i vårt gemensamma uterum är av hög klass både när det kommer till funktion och såklart även när det kommer till att utemöbler skall vara stilrena, snygga och moderna. Helt enkelt skall man se att man får nått tillbaka på alla de skattekronor man hela tiden betalar in till staten. Här på Skyltab arbetar vi efter strikta arbetsbeskrivningar vilket beskriver vilka typer av varor vi skall erbjuda våra viktiga kunder samt vilken prisbild dessa skall ha. Produkter för den offentliga sektorn ( lekplatser, parker, kommunala gator och torg, skolor, fastigheter mm) måste vara av absolut högsta kvalité och med en garanterat lång livslängd. Uteprodukter i dessa miljöer lever ett tufft liv och det är mycket skadegörelse och hårda tag från invånarna. Vi är därför väldigt noga när vi väljer ut våra fristående papperskorgar för gata & park och arbetar bara med välkända tillverkare och leverantörer av dessa. Hårt ställda kvalitetskrav från vår sida så vi med gott samvete kan sälja fristående soptunnor, papperskorgar och andra sophanteringslösningar till våra kunder. Detta är av yttersta vikt då vi har väldigt många återkommande kunder i vårt kundregister.

Hur kan ni sälja fristående papperskorgar så billigt? Vi har sen vi startade onlineförsäljning 2009 arbetat efter en plan som gör att vi planerar en långsiktig framgång. Vi vill helt enkelt sälja papperskorgar under många år framöver med stor framgång. Skyltab sitter i egenägda lokaler och vi arbetar alltid med att kapa utgifter så vi skall kunna erbjuda marknadens lägsta priser på våra produkter. Egen tillverkning har vi på stora delar av vårt sortiment och lagerhåller de mesta i våra lokaler. Denna lagerhållning tillsammans med stora inköps/produktionsvolymer bidrar till att vi kan ha så låga priser. Alltså -Minimalt med antal mellanhänder innan vara kommer till er kunder. Vi ser även att minimala påslag gynnar försäljningen och man kan säga att vi ser att låga priser i slutändan gynnar oss som företag och leverantör. Vår marknadsföring ligger online och riktar sig direkt mot kunderna vilket gör att vi inte "eldar för kråkorna" när det kommer till marknadsföring. Kundtjänsten är också väldigt noga med att svara på så många frågor som möjligt som våra kunder har angående sophantering, papperskorgar och andra frågor så kostsamma returer kan undvikas. Alla dessa små pusselbitar gör tillsammans med vår fantastiska personal som verkligen gör ett bra jobb för att vårt företag skall växa att vi kan erbjuda dessa kvalitetsprodukter till så låga priser.
 

Vilken fristående papperskorg skall jag välja utanför min korvkiosk?

Utanför en kiosk så blir det extrema mängder av glasspapper, urdruckna plastflaskor och annat tillhörande avfall från kioskinköp. DÅ behöver man ha rejäla grejer och då kan et köp fristående papperskorg från Skyltab vara en bra idè. Satsa i dessa fall på rejält stora soptunnor och dessa finner ni på denna sida. Våra egna favoriter är papperskorg classic 100L & classic XL 150L. Dessa är väldigt prisvärda och sväljer mycket avfall. De flesta fristående papperskorgarna för mark är ofta försedda med en smart tömningsfunktion så ofta är det design som skiljer dem åt. Notera att en papperskorg som ligger högre i pris ofta har tjockare produktgods och man kan se att livslängden är längre än på en fristående skräpkorg med en lägre prislapp.

Moms visas:
Produkter
    Filter