Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Trafikpollare

Trafikpollare - vägpollare till trafik & offentlig miljö

Pollare ser man dagligen i det offentliga uterummet. Att göra stadsmiljön säkrare med hjälp av pollare förekommer i alla kommunala miljöer. Vi på Skyltab har mycket erfarenhet av produkter som förbättrar trafiksäkerhet och vi erbjuder ett brett sortiment av stålpollare för att avgränsa områden och göra trafikmiljön säkrare. Kontakta oss om ni har frågor om trafiksäkerhet och pollare i metall.

Trafikpollare & påkörningsskydd

Det finns flera olika anledningar till att montera pollare. Ofta kan det vara att man på parkeringsplatser som vätter emot en butiksfasad eller liknande vill säkra upp att bilarna inte kör emot väggen på fastigheten. Det finns flera olika sätta att montera stålpollare. Antingen så monterar man en markhylsa där man sedan sätter pollaren ner i den. Med detta system kan man då montera temporära pollare eller löstagbara pollare. Detta är väldigt vanligt förekommande i citymiljö eller där man vill begränsa framfart till olika gator i stadsmiljö.

 

Är det marknad eller inflytt så är det enkelt att tillfälligt demontera pollaren och sen enkelt kunna sätta tillbaka den när marknadsdagen eller inflytten är genomförd. Detta är väldigt vanligt förekommande till cykelvägar och gångvägar där man vill begränsa trafiken men ändå ibland kunna köra sopmaskin eller dylikt.


 

Pollare för att hindra smash-and-grab kupper

Vi på Skyltab erbjuder ett brett sortiment av pollare för att förhindra smash'n'grab kupper och dylikt mot butiker och andra platser där man vill erbjuda en maximalt säker miljö. Vissa av dessa stålpollare kan fyllas med betong för att göra pollaren extra stabil och för att göra miljön extra säker. Vissa av dessa pollare kalla vi för Anti terror pollare och är precis som namnet säger ett sätt att effektivt förhindra terrorbrott mot fastigheter och andra "mål" som behöver skyddas.
 

 

Pollare för att förhindra att nån tar min parkeringsplats

Vi får ofta frågan av privata fastighetsägare om hur de kan förhindra framfarten av obehörig trafik så som sommarens badgäster, friparkerare och andra olovliga besökare. Då vi har temporära trafikpollare i vårt sortiment som effektivt kan skydda privata trädgårdar, privata vägar, grönområden och andra offentliga platser.

 

Genom att placera ut pollare i trafikmiljön så kan man göra den offentliga utemiljön säkrare för gångtrafikanter, cyklister, rabatter och fastigheter. Vissa av våra pollare är tillverkade för att vara ett diskret inslag i den kommunala utemiljön och andra pollare är till för att avskräcka och för att uppmärksamma trafikanter mm. Söker ni flexibla och böjbara så har vi en serie fjädrande pollare som fyller en viktig funktion i vårt samhälle. Söker ni mer information om att säkra er närmiljö så kontakta oss för hjälp.

 

Vägpollare – Vägavskiljare kan öka säkerheten i trafiken

När det kommer till att öka säkerheten för gående och att förhindra motortrafik vid trafikerade vägar har användningen av vägavskiljare, även kallade trafikpollare eller pollare, blivit allt mer populära. Det här är en viktig lösning som spelar en central roll för att skapa en tryggare och mer organiserad miljö där det finns mycket trafik och där man inte vill ha motordriven trafik.

 

Dessa vägpollare markerar tydligt gränsen för körfält och gångtrafik vilket skapar en säkrare och smidigare trafikupplevelse för alla trafikanter. 

 

Genom att strategiskt placera dessa pollare kan städer effektivt reglera och kontrollera trafikflödet, vilket minskar risken för olyckor och kollisioner. Inkluderingen av vägpollare fungerar som avskräckande medel, väghinder samt leder förare och fotgängare mot säkrare vägar och minimerar potentiella faror.


En av fördelarna med att montera vägpollare är den betydande minskningen av risker kopplade till fotgängare. Genom att placera dessa vägavskiljare längs trottoarer och övergångsställen skapas avgränsade zoner och skyddar människor från fordon.

 

Vägpollare är en mångsidig lösning som används på många platser för att inte bara fungera som vägavskiljare utan även som effektiva väghinder för att förhindra motortrafik. Trafikpollare används vid olika miljöer, såsom shoppingcenter, gallerior, tågstationer, allmänna platser, parker, evenemangsplatser, skolor, sjukhus, hotell och även framför butiker och vid stränder. Målet är att öka säkerheten och samtidigt styra samt förhindra oönskad trafik.

Moms visas:
Produkter