Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Farthinder

Farthinder och terror block

Väghinder - Farthinder & Avgränsare

Trafiken på våra gator behöver begränsas och styras på sätt som passar stadsbilden. Det är vanligt att man använder väghinder för att hålla nere hastigheten i känsliga områden i stadskärnan, utanför skolor och annan miljö där man måste begränsa bilarnas hastighet. Det blir allt mer vanligt att hindra biltrafik på gågator, torg och andra miljöer där det samlas mycket folk då terrorismen breder ut sig mer och mer i vårt samhälle. Vi på Skyltab är proffs på farthinder och erbjuder allt från tunga betongklumpar utformade som roliga djur och andra föremål. Dessa är egentligen mer moderna betongsuggor men passar bättre in i vår moderna stadsbild. Ni finner även stora planteringskärl som inte bara hindrar framfart för bilar utan även skänker färg, doft och glädje med sina planteringar.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Farthinder - Väghinder - Avgränsare

Farthinder och väghinder som avgränsar trafik är viktigt för säkerheten vilket gör miljön för fotgängare och cyklister mer trygg. Våra farthinder, avgränsare och våra väghinder gör att bilförare och andra trafikanter naturligt sänker farten eller blir vägledda inpå ett alternativ till väg. I centrala miljöer, i stadens centrum eller i tätbebyggda områden är större farthinder oundvikligt för att förhindra ovälkommen trafik för en mysig och lugn stadscentrum. I villaområden där husen ligger tätt är farthinder och väghinder ett måste för att sänka farten för att undvika olyckor. Vår kundservice finns för dig för att diskutera vilka avgränsare, farthinder eller väghinder som passar er miljö, ring oss, maila eller chatta.
 

Farthinder en självklarhet för säkerhet i trafiken

Situationer uppstår i trafiken, där både bilister, fotgängare, mopedister och cyklister rör sig. Med avgränsare som begränsar trafiken från gågator, stadskärnor, torg eller där trafikanter passerar genom upplevs miljön mer säker och förhindrar att olyckor sker. Skyltab erbjuder ett nytänkande kring farthinder och andra produkter som avgränsar, vårt sortiment är brett och kan med all säkerhet matcha det du behöver. För att göra miljön mer levande tipsar vi om att göra en kombination där du väljer olika typer av hinder som begränsar vägen. En avgränsare som ger det lilla extra är våra stora kärl där du kan plantera blommor i, det kan vara gjorda av betong eller glasfiber. Det blir både snyggt och fyller sin funktion genom att leda vägen.
 

Stora farthinder vid skolor är otroligt viktigt!

När skolan börjar och trafiken är tät kring skolan är farthinder oerhört viktigt. Det går att både välta väghinder eller fartgupp för att säkra upp säkerheten där det rör sig mycket barn och ungdomar. När stressen tar över för bilisten kan säkerheten få lida, främst under den mörka årstiden när barn struntar i att använda reflexer. Trafikanterna tvingas till att sända hastigheten! Det är alltid trevligt med större farthinder där man kan plantera blommor i som gör att det känns välkomnande och ser ombonat ut kring skolan. Där kan eleverna själva vara med till att bidra och plantera blommor utifrån årstiden.

Istället för att vanligt farthinder vid en skolor med lågstadier och förskolor brukar vi rekommendera en produkt som heter Pigge. Pigge är ett farthinder som liknar en igelkott och barnen kan sitta upp på den 300 kg tunga betongigelkotten. I områden såsom vid lekplatser eller bostadsområden med många barnfamiljer uppskattas Pigge.

 

 

Moms visas:
Produkter