Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Inkluderande Produkter

Tillgänglighetanpassad Lekplatsutrustning

 

Är du på jakt efter en inkluderande miljö för barn i alla åldrar, oavsett funktionsvariation? Isåfall har du hittat rätt! Vår katalog med inkluderande produkter är särskilt framtagen med handikappanpassning och tillgänglighet i åtanke oavsett vilken fysisk förmåga användare besitter. För att få till en inkluderande lek för alla behöver utrustning hålla en låg tröskel för användning, så vi har därför tagit fram en kategori för detta syftet. Skyltab har länge hållit en stolt professionalitet och passion för offentliga utomhusmiljöer och kan nu erbjuda gungor, parkbänkar och annan lekplatsutrustning som är anpassade för att alla ska kunna delta. 

 

 

Säkerhet är för oss på Skyltab viktigt. Därför har vi skapat en sida med information om vad ni behöver känna till när det kommer till att anlägga lekplats eller för bruk av lekplatsutrustning. Dessa riktlinjer måste följas. Klicka här för att komma till vår informationssida om riktlinjer & regler för lekplatser och lekredskap. Kontakta vår kundtjänst vid frågor.

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

Mer och mer ser vi offentliga miljöer som är anlagda med tillgänglighet och inkludering i åtanke. Vi vill uppmuntra till ett inkluderande samhällsklimat där alla oavsett funktionsvariation kan delta och ha en meningsfull fritid i lekplatsmiljö och offentlig utomhusmiljö. Här ska barn och vuxna kunna leka och vara bland utrustning som håller en balans mellan att ha låg tröskel för användande, men samtidigt ger en fysisk utmaning. På det viset kan man utvecklas och lära sig nya saker. 

Moms visas:
Produkter