Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Gatupratare & Gatuställ

köpa gatupratare

Exponering med gatupratare

Gatupratare är den perfekta reklampelaren utanför butiken. Då vi har egen tillverkning av de flesta gatupratare så kan vi även hålla priset lågt samt hålla en kvalité som borgar för flerårigt klanderfritt användande. Skyltab har även egen skyltverkstad så vi kan enkelt branda er produkt med logotyp på toppen samt även tryck av affischer. Så köp er gatupratare från Sveriges största lager med de snabbaste leveranserna. Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité

 

 

köpa gatupratare

 

Exponering med gatupratare

Gatupratare är den perfekta reklampelaren utanför butiken. Vi har stort lager av skyltställ och kan därför erbjuda extremt snabba leveranser. Då vi har egen tillverkning av de flesta gatupratare så kan vi även hålla de absolut lägsta priserna samt hålla en kvalité som borgar för flerårigt klanderfritt användande. Skyltab har även egen skyltverkstad så vi kan enkelt branda er produkt med logotyp på toppen samt även tryck av affischer.  Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
 

 

 

Produktfilter
  • Storlek
  • Färg
  • Övriga egenskaper
  • Tillbehör
Rensa

 

gatupratare mini sign

Gatupratare minisign är mäklarens favorit

Gatupratare mini eller mini sign som den också kallas har blivit mäklarnas favorit då den är så liten, smidig och behändig att ha med sig i bilen och enkelt ställa fram inför husvisningar odyl. Mäklarstället rymmer en A3 stor utskrift eller affisch och anses vara en perfekt storlek i dessa mäklarskyltar. Enkelheten med dagens skrivare när man enkelt hemma eller på kontoret snabbt kan printa ut en A3 affisch gör denna minisign lösning perfekt. Denna typ av skyltställ är också vanligt förekommande hos frisörer och annan verksamhet som har tillfälliga erbjudanden så som "Drop in idag" osv.

Vi tillverkar våra mäklarskyltar i svart, rött och i vitt och finns både i liggande och stående format. Hållbarheten är väldigt god och mäklarskyltarna är stabila när den är placerad på marken så vinden skall inte vara ett så jättestort besvär för denna typ av skylt.

Pulverlackering gör att skylten har extra gott skydd mot väder och vind. På varje sida så finns en magnetplast av klar PET plast som med ett enkelt handgrepp avlägsnas så man kan föra in sitt budskap. Såklart finns det extra magnetplast att köpa till om dessa försvinner eller efter månaders flitigt användande i regn och rusk. Vår storsäljare är röd och i liggande format men alla sorter finns på vårt egna lager för omgående leverans till hela Sverige med blixtens hastighet.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!


Gatupratare Alu - Smidig & lätt vikt!

Alu sign är den mest sålda gatuprataren och den är väldigt enkel att prata sig varm om. Ett smidigt gatuställ med låg vikt tack vare att den är tillverkad i aluminium som är ett väldigt hållbart material som dessutom har låg vikt och ett snyggt utseende. Själva ramen i stället är tillverkat av fyrkansrör i aluminium av hög kvalité och maximal finnish. Aluminium är dessutom helt rostfritt och lämpar sig väldigt bra för pulverlackering som är ett mycket bra sätt att lackera metall. Ytan blir väldigt snygg samt att det förlänger livslängden på den lackade produkten. Gatupratare alu är tillverkad av natureloxerad aluminium i stommen där man sen har popnitat fast snäppramar för säker exponering av affischen med tillhörande budskap.

En snäppram är en affischram där fyra snäpplister eller sidoprofiler "snäpps" upp för att därefter lätta på en skyddsplast som sitter mot bakstycket på skylten. Snäpplisterna är tillverkade av aluminium och är du såklart helt rostfri och passar utmärkt för användning utomhus. Då de är tillverkade i aluminium så håller de även väldigt låg vikt och det är bra vid öppnande och stängning av snäppramarna. Bakom frontplasten placerar man sedan affischen eller postern och snäpper tillbaka sidolisterna. Då sitter affischen på plats och skyddas av en frontplast. Vår frontplast som sitter i dessa billiga skyltställ är av antireflex typ vilket betyder att den har en lite "rugglig" finnish vilket gör att det inte blir sånt blänk av solen eller av starka lampor så detta är verkligen att föredra och helst om skyltstället skall stå på en plats där solen skiner. Självklart så kan man köpa extra plast till sin trottoarpratare och vi säljer dessa plaster i 5-pack.

Vi säljer billig gatupratare alu även kallad alu-line, A-bock eller A-ställ i flera olika storlekar varvid 50x70 & 70x100 är de absolut vanligaste storlekarna. Såklart har vi flera olika färger och även nischat oss med lite mer ovanliga färger så som Orange, röd & blå. Vanligaste färgerna är dock natureloxerat (Silver) samt svart.

Skall man använda en postervisare inomhus på är detta ställ ett mycket snyggt och bra val då den lätta vikten gör att det är enkelt att förflytta stället. Utomhus i mer vindutsatt positioner så kan det vara bättre att satsa på ett stålställ eller kanske även i de värst utsatta blåshålen ett fjäderställ att modell wind eller windsign.

aluminium gatupratare

gatupratare med logo

Gatupratare med logo

En trottoarpratare är ju butikssäljaren som aldrig tar semester och har som uppgift att förmedla ett budskap samt att locka in kunder till affären, cafeet eller liknande. Det är viktigt med säljande affischer och det finns gatuskyltar med plats för logotype på toppen. Ett skyltställ med tryckt logga gör gatuprataren mycket snyggare och vi ser att "brandade" skyltar sänder ut ett mer ombonat och proffsigt intryck. De flesta butikskedjor har sina logotyper tryckt högst upp på sina skyltar. Då får man även plats med mer budskap på sina affischer samt minskar ev stöld av skyltställen.

Vi är proffs på att branda gatupratare och det vanligaste förfarandet är att vi trycker ett klistermärke med logotypen som täcker skyltens toppyta och sen monteras av oss på bägge sidor av skylten. För bästa hållbarhet och färgäkthet så laminerar vi alltid dekalerna innan de skärs ut i vår laserskärare för att få exakt passform. Den vanligaste bakgrundsfärgen på klistermärket brukar vara vit då loggans färger då återges på bästa sätt. Gatupratare toppställ ( även kallad tops sign) & gatupratare city (som vissa återförsäljare kallar city sign) har denna populära plats för logotype. Ni har garanterat sett många topsign och citysign pratare som vi monterat logotyper på då vi har flera återkommande stora svenska företag som årligen beställer skyltar till sina butiker och affärer. Så välkommen att kontakt oss om ni har frågor angående logotyp på skyltar så hjälper våra grafiker er med era frågor innan beställning.

 


Wind sign är fjäderstället för blåsiga områden

Trottoarpratare wind eller som den även kallas wind sign är ett skyltställ för de lite mer blåsiga platserna. Man kan säga att blåser det mycket så skall man helt klart satsa på en skylt med fjädrar som gör att skylten fjädrar i viden och liksom vippar fram & tillbaka. Så är det vindutsatta lägen så rekommenderar vi på skyltab helt klart denna typ av modell. Det finns flera olika typer av wind signs så som swing master, storm master men vi förespråkar den enklare som vi endast kallar trottoarpratare wind som i snart 30 år varit en klassiker när det kommer till affischering i Sverige. Själva foten eller skyltens nedre del ser ut som bokstaven H och som gör att den står stadigt på marken. Detta gör att tyngdpunkten blir väldigt låg så wind sign står emot kraftig vind där andra skyltar hade blåst omkull.

Skyltab säljer även en modell där foten är utbytt mot en plastbalja som är försedd med hjul som gör att man kan dra eller rulla fram skylten till där den skall ställas som är riktigt smart. Plastbaljan på denna wind sign smart fyller man med fördel med sand eller grus. Det finns återförsäljare som säger att man skall fylla plastbaljan med vatten men vi tycker inte detta är den bästa idén då vatten kan frysa med expansion som resultat vilket gör att plastbaljan kan spricka och bli obrukbar. Har du frågor om vill veta om en vippskylt passar just era behov så kontakta våra kundtjänst för mer information.

vindvänlig gatupratare

gatupratare med griffel

Griffelställ - Gatupratare med griffelskivor

Inget sänder ut sådana genuina signaler som ett griffelställ utanför restaurangen, puben eller utanför den lilla butiken. Vi på skyltab har sen vi startade vår ehandel sålt griffelställ & griffeltavlor och idag ett enormt sortiment av griffel på våra hyllor. De finns såklart massor av olika typer av griffeltavlor & griffelställ och de flesta är för inomhusbruk men det finns ju såklart även också massor av utomhusprodukter. Marknaden har efterfrågat flera olika modeller och vi har tillsammans med våra Europeiska fabriker tagit fram ex en gatupratare med vändbara griffelskivor. Denna är särskilt populär bland restauranger där man även beställt några extra skrivskivor så man kan texta hela veckans menyer på de vändbara skivorna och vända samt byta dessa efter behov.

En del restauranger kör "luncherbjudande" på ena sidan och när kvällen faller på så vänder man på griffelytan där det stå ex "pubmeny" eller liknande. Ett mycket populärt och trevligt griffelställ. De flesta griffelställ är i trä och även ifall de flesta är behandlade för att stå emot vädrets makter så kan dessa med tid få viss patina. Vill man vara på den säkra sidan så köper man vårt griffelställ som vi märkt upp med "outdoor" och detta A-ställ är i pulverlackat stål + HGF laminat som gör griffelstället helt vädertåligt. Vi har också en väldigt nischad produkt som består av en griffeltavla utformad som en mjukglass. För utomhusbruk så använder man våra vattenfasta griffelpennor som vi märkt upp med "outdoor" och för inomhusbruk våra standardpennor.

Vi har under åren breddat vårt sortiment av griffelställ nått oerhört då efterfrågan varit stor på oss att ta fram fler produkter för den Svenska marknaden. Vi har en serie av både griffelställ samt väggramar i griffel i slitet återbrukat trä. Dessa tavlor sänder verkligen ut vintage signaler och dessa griffeltavlor passar perfekt till hantverksbutiker, restauranger och såklart till trendiga caféer. 


Old English

Gatupratare smidesskylt med antikt utseende som vi kallar Old English är i vårt tycke den snyggaste gatuprataren och för tankarna till den Engelska pubvärlden. Så vill man skapa en gammaldags atmosfär och känsla så är detta det skyltstället man skall satsa på. Med sina rejäla smidesdetaljer på både ovan och undersidan av skylten så toppar denna försäljningsstatistiken över de lite mer udda skyltställen år efter år. A-bocken är tillverkad i pulverlackerat stål och försedda med magnetplast för att skydda affischerna på bästa sätt.

En del kunder tar bort magnetplasten och skriver istället med griffelpennor direkt på den pulverlackade stålplåten. Då får man ett rejält griffelställ som står bra i utemiljö. Använder man old english som griffelställ för utomhusbruk så skall man köpa våra vattenfasta griffelpennor. Då skall man även köpa till vårt griffelt rent spray som löser upp de vattenfasta pennornas text på ett enkelt och smidigt sätt.

vintage gatupratare

Gatupratare med betongfot

Då vi även är grossist så har vi en bred portfölj med skyltställ. En modell som är stormsäker kallar vi gatupratare med betongfot och är precis vad namnet säger ett skyltställ med betongfot som kräver förflyttning med pall lyftare eller en truck. Det är enkelt att flytta dessa gatupratare med betongfötter om man har en pall truck men de får väldigt sällan fötter och försvinner av självklar anledning. På bensinstationer står dessa ofta mellan drivmedelspumparna eller utanför på närliggande gräsplätt.

Dessa skyltar väger 140-230 kg och har även inbrottssäkra ramar då man måste använda medföljande verktyg för att klicka upp ramarna. Affischmått på dessa betongfotsförsedda gatupratare 70x100, A0 samt 100x140 cm affischmått. Stora kunder för dessa är bensinstationer och andra företag som kräver stöldsäkra och framförallt rejäla skyltställ. Ni har garanterat sett dessa på bensinstationer runt om i landet.


Gatupratare för synskadade

Gatupratare kan vara besvärligt för synskadade då blindkäppen kan komma emellan benen på dem och det kan vara svårare att upptäcka den. Därför togs modell city sign fram och har blivit en succe och en av våra mest sålda skyltställ. Stället består av en del som är foten som egentligen är en metallring där man kan fästa själva skyltytan. Den runda ringen gör det enklare för personer med blindkäppar att känna att något kommer i hens väg. Dessa ställ är ofta de enda som är godkända i citymiljö och flera av Sveriges kommuner har krav på att gatupratarna skall vara av denna modell.

Vi saluför denna trottoarpratare i Svart, vit samt i röd färg och i affisch storlekarna 50x70 & 70x100. Det finns även en toppskylt där man kan montera sin logotype. Logga kan även beställas av oss så man får en färdig produkt som är brandad med företagets budskap så det bara är att packa upp den och börja använda. Självklart så erbjuder vi även tryck av affischer som även dessa kan beställas samtidigt som gatuprataren.

gatupratare för city

tillbehör gatupratare

Tillbehör till gatupratare

Självklart så säljer vi även tillbehör för gatupratare billigt. Det vanligaste tillbehören är magnetplast och frontplast som är de två olika skyddsplasterna som sitter framför affischerna på gaturpatarna. Det är med fördel bra att beställa detta när man ändå beställ skylten då plasten alltid sliten och man kommer behöva byta den med tiden. Såklart håller plasten bättre inomhus än utomhus.

Vattentålig affischficka är också ett väldigt bra tillbehör. Denna plastficka är helt vattentät och kan användas om och om igen. Plastfickans ena sida är försedd med antireflexsida vilket gör att solens strålar inte blänker riktigt lika mycket med resultat att budskapet inte riktigt syns. Vattentät affischficka finns i storlekarna 50x70 cm & 70x100 cm. Säljs i st så man väljer själv hur många posterfickor man vill beställa. Posterfickorna passar endast till gatupratare med snäppramar. 

Skrivkartong eller textpapper finns i flera olika färger och i två olika storlekar. 50x70 cm & 70x100 cm och 7 färger finns för närvarande att tillgå. Dessa använder man när man vill texta egna affischer och planscher. Perfekt att snabbt kunna byta budskap och erbjudanden. Komplettera gärna dessa egentextade affischer med våra ovan nämnda posterfickor för ett vattentätt alternativ.


 

Affischer till gatupratare

När det kommer till affischer som skall sitta i gatustället så rekommenderar vi alltid att man använder vattentåliga eller vattenavstötande affischer om det är så att skyltstället skall vara placerat på utsidan av butiken. När det kommer regn och samtidigt blåser så kan det leta sig vatten in till budskapen. Även kondens kan göra att budskapen blir fuktiga med resultatet att reklambudskapen ser tråkiga ut samt att i vissa fall färgen kan släppa från affischerna och fastna på skyddsplasten. Därför rekommenderar vi alltid att man använder vattentåliga affischer i ställen.

Vi trycker alltid våra vattentåliga affischer på banderollmaterial vilket gör dem extremt hållbara samtidigt som trycket blir väldigt bra. Glöm inte när ni beställer affischer av oss att ni behöver beställa två st till varje skylt så ni får posters på både fram och baksida. Dessa vattentåliga affischer vi trycker är mycket hållbara och trycket blir riktigt bra.


Gatupratare & gatuställ är perfekt som skyltställ!

Vi har ett brett sortiment av skyltställ. Allt ifrån mäklarstället "minisign" till det exklusiva "Antik". A skyltar är ett enkelt sätt att exponera tex. era produkter för de som passerar er butik. Eller varför inte ett ställ inne i butiken vid erbjudanden eller info om era produkter mm. Gatuställ och skyltställ är den perfekta displayprodukten. Köp en ny gatupratare istället för en begagnad gatupratare där man ändå behöver byta skyddsplasten direkt efter köp. Vi är proffs på billiga gatupratare Stockholm och på billiga gatupratare Göteborg!

Tycker du att dina frontplast eller magnetplast börjar bli lite slitna och tråkiga så kan du enkelt beställa lösa hos oss. Du kan också beställa logo som vi trycker från ert original på de ställ som kommer med toppskylt.

 

Gatupratare som gör att du syns

Om man har en butik eller en affär eller av någon annan anledning behöver göra bra reklam så är gatupratare  ett bra sätt att göra det på. Hos oss på Skyltab hittar ni ett stort sortiment av gatuställ och vi kan bland annat erbjuda er dessa:

• Gatupratare mini sign
• Gatupratare Alu sign
• Gatupratare City sign
• Toppställ eller topsign
• Gatuställ Easy sign
• Trottoarpratare Wind sign 
• Wind wheel eller wind sign smart
• Chalkboard
• Gatuställ Old English

De flesta av våra gatupratare och gatuställ finns att få i ett antal färger så som bland annat svart, rött, blått, silver, orange och vitt.

Att använda sig av en gatuskylt är ett bra sätt att synas på. Du kan exponera precis vad du vill med hjälp av en trottoarpratare och erbjuda kunder och besökare extraerbjudande eller annat som passar dig.

Hos oss på Skyltab så har vi alltid minst 5000 skyltställ i lager och vill du ha en egen logo på ditt gatuställ så kan vi ordna det åt dig. Hos oss hittar ni även frontplast och magnetplast som ni kan köpa till . Att alltid se till att ha nya och fräscha frontplaster och magnetplaster ger ett bättre intryck till era skyltställ.

En gatupratare utomhus är en form av reklamskylt som passar för all sorts reklam du vill göra. Du kan enkelt byta ut affischerna i den och du kan placera den både inomhus och utomhus. Man kan säga att en billig gatupratare ropar ut ert budskap utanför er butik och gör att ni får fler kunder. Att se till att ha en snygg trottoarpratare kan göra att ni ökar er försäljning. Om ni dessutom håller den uppdaterad och byter ut erbjudanden då och då så håller ni er reklam levande. Se även till att ni köper till frontplast och byter även den när den gamla frontplasten blir sliten. Väder och vind gör gärna åverkan på plasten och den kan bli tråkig och repig. Vi har ett stort sortiment med frontplast och magnetplast som du kan använda dig av när du vill få din gatuskylt fräsch igen.

Vi på Skyltab har stor erfarenhet av olika displayprodukter och är du osäker på vilken typ av trottoarpratare som passar dig så ska du kontakta oss. Vi kan mer än gärna hjälpa er att hitta rätt produkt.

Vi har skyltställ i en mängd olika storlekar som passar alla sorters behov av att göra reklam. Du kan hitta små gatupratare i storleken A3 som vår Gatupratare Mini sign är. Denna mäklarskylt är tillverkad i stål och finns i svart, vitt och rött. Du får den levererad komplett med ett set av magnetplast. Vill du ha en större trottoarpratare så kan du satsa på en billig gatupratare Alu sign. Du kan få den upp till 100x140 cm och detta är en gatupratare tillverkad helt i aluminium. Den är försedd med två stycken snäppramar för att enkelt kunna byta ut dina affischer. Det ingår ett set av frontplast till denna, men köp gärna till extra för att ha och byta med.

 

Gatupratare i lite mer ovanliga mått

Skyltställ kommer allt som oftast i måtten 50x70 cm , 70x100 cm och i A3. Dessa affischmått är det vanligast förekommande. Nu skall inget vara så enkelt så att alla butiker, restauranger och utländska butikskedjor använder samma standardmått på sina affischer i sin skyltprofil. A0 har ett mått om 1189 x 841 mm eller 46,8 x 33,1 tum. Vi erbjuder inte så många olika skyltställ i detta format men vår vindtåliga modell wind wheel, Alu modelln (som är ett A-Ställ) samt den kraftiga modellen som ofta ses runt om på bensinstationer som har en betongfot och kräver pallyftare för att kunna förflyttas. Dessa stora A0 gatupratare passar utmärkt på bensinstationer, vid vägkrogar, däckverkstäder och andra vägnära verksamheter.

A1 har ett mått om 841 x 594 mm eller motsvarande i tum är 33,1 x 23,4 tum. Många utländska butikskedjor som vi ofta besöker i våra köpcentra och liknande har detta mått på sina affischer. Även i denna posterstorlek finns vår populära Wind whell och även som A-ställ. Även A-stället i stål som vi kallar gatuställ Easy finns i flera olika färger i A1 storlek.

A2 har ett mått om 594 x 420 mm eller 23,4 x 16,5 tum. Även detta format domineras av kedjor med utländska ägare där man valt denna storlek som poster och annonsprofilering i och utanför sina butiker. I detta affischmått erbjuder vi endast A ställen Easy och Alu och i begränsat antal färger som standard.

 

Gatupratare med logotype

Man skall alltid försöka stärka sitt varumärke och ta varje chans till att visa sin logga i miljöer där människor går i köptankar. När vi på Skyltab startade år 2009 så var redan då det väldigt vanligt förekommande med logotyper på skyltställ och vi har sedan starten brandat 1000 tals skyltar till Sveriges största företagskedjor inom de flesta branscher. Ni har säkerligen sett våra skyltar utanför apotekskedjor, matbutiker, nöjesfält, klädaffärer, restauranger och andra platser. Så har ni en logotype till er butik eller restaurang så använd den med fördel även på era gatskyltar då kunderna uppfattar det som seriöst och ni kommer garanterat att märka en ökning i köpande kunder.

 

 

Hur får jag min logotype på gatupratare? Är det svårt för mig?

-Det är väldigt enkelt och ni behöver inte göra nått som kund hos oss på Skyltab.se. Bara vi får medskickat er logotype i ett högupplöst format så fixar vi resten. Det vanligaste är att vi trycker en dekal med vit bakgrund och sen placerar er logga på denna vita bakgrund. Vi trycker alltså en dekal eller ett klistermärke med ert budskap på. När trycket i vår moderna skrivare är färdig så lamineras dekalen och sen laserskärs den ut för att få perfekt passform. Efter detta så monterar vår kunniga monteringspersonal dekalerna på varje sida om skylten och packar sen säkert ihop den i sin originalkartong igen så det bara är för er som kund att packa upp den för att sen ställa ut den på sin plats. Lycka till med er ökade försäljning!

 

Moms visas:
Produkter
    Filter