Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Beachflaggor & Strandflaggor

Billiga beachflaggor med tryck

Beachflaggor & strandflaggor i högsta kvalité finner ni här på skyltab.se. Våra beachflags trycks på 115 grams 100% stickad polyester för lång hållbarhet. Detta material ger även snygg färgåtergivning och ett "livligt" utseende i vinden. Alla våra flaggor är brandklassade och anpassade för utomhusbruk. Flaggans tryck sublimeras vilket innebär dubbelsidigt tryck. Skyltab har väldigt snabba leveranser av flaggor då vi har ett av Europas snabbaste och största tryckeri.

 

Önskar ni beställa ett större antal beachflaggor så kontakta oss för offert då vi ofta arbetar med stora volymer. Önskar ni hjälp med era original så har vi grafiker som står till ert förfogande mot pristillägg.

 

     Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Brandklassade

 

 

köpa beachflaggor

 

Beachflaggor

Beachflaggor & strandflaggor i högsta kvalité finner ni här på skyltab.se. Våra beachflags trycks på 115 grams 100% stickad polyester för lång hållbarhet. Detta material ger även snygg färgåtergivning och ett "livligt" utseende i vinden. Alla våra flaggor är brandklassade och anpassade för utomhusbruk. Flaggans tryck sublimeras vilket innebär dubbelsidigt tryck. Skyltab har väldigt snabba leveranser av flaggor då vi har ett av Europas snabbaste och största tryckeri. Önskar ni beställa ett större antal beachflaggor så​ kontakta oss för offert då vi ofta arbetar med stora volymer. Önskar ni hjälp med era original så har vi grafiker som står till ert förfogande mot pristillägg.
 

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Brandklassade

 

 

 

Beachflaggor - Ett annorlunda format som lockar till sig blickar

Beachflagga med tryck blir allt mer populärt utanför butiker, event och mässor mm. Ett smart sätt för butiken att synas från ett längre avstånd. Reklamflaggan består av en mast, flagga med tryck samt kryssfot. Här hittar du också jordskruv och vattenring för extra tyngd som tillbehör till din flagga. Är det en större serie av våra displayer ni vill köpa så skall vi såklart räkna fram ett så bra pris som möjligt åt er. Om ni behöver grafisk hjälp med framtagning av ert original så har vi en anställd grafiker som är till er hjälp. 

 

beachflaggor på nätet

Beachflagga – Locka till dig blickar!

Det har blivit en allt mer vanlig syn med reklamflaggor utanför affärer, på mässor, på events och andra ställen där man vill göra reklam. Med en beachflag syns du mer och drar blickarna till dig. Med en flagga kan du synas på långt håll och locka till dig fler besökare eller kunder. Har man placerat dessa inomhus så kan det vara perfekt att kombinera med en snygg svart bokstavstavla med vita bokstäver för effektfull expo. Vi är den perfekta partnern för er som vill trycka en billig beachflagga online till ett lågt pris.

 

Att använda sig av reklamflaggor är ett mycket kostnadseffektivt sätt för att synas väl på alla avstånd. Man får mycket uppmärksamhet genom att flagga med en strandflagga och det ger en känsla av att just här pågår det ett event av något slag. Att använda en reklamflagga är smidigt. Den är enkel att bära med sig och att montera upp på lämpliga platser.

 

Att använda en beachflag är en klassisk kommunikationsprodukt. En vajande beachflag i vinden syns tydligt och drar mer folk. Här hos oss kan du hitta beachflagga stockholm billigt och du kan välja mellan flera olika modeller.

 

En beachflagga haj ser precis ut som en hajfena. Den sticker upp mycket tydligt och högt. Du kan köpa en strandflagga haj som är upp till över 5 meter i höjd. En beachflagga öra är just öronformade strandflaggor. Dess annorlunda form gör att den verkligen syns. Har du logotyp eller bilder så passar denna typ av strandflagga bäst. Storlek upp till över 4,5 meter finns att få. Beachflagga rak är en fyrkantig modell och har störst utrymme för olika sorters reklam och budskap. Även denna finns i storlek upp till 450 cm.

 

För allra bästa reklamen så köper du flera olika storlekar och modeller av beachflaggor. Då syns du garanterat och du kommer att locka fler kunder eller besökare. Alla våra beachflaggs har bra pris. De består av en mast, flagga med tryck samt en väska. Som tillbehör kan du köpa till extra jordskruv, markplatta eller markspik och vattenring för att få extra tyngd. Om du beställer en större serie beachflaggor så får du bättre pris och du kan dessutom få hjälp med att ta fram eget tryck med hjälp av vår grafiker. Dessa passar till all sorts reklam. Om du har ett event eller en kampanj på gång eller om du vill synas extra tydligt. Eftersom du hos oss kan köpa beachflagga billigt så är det bra att passa på och beställa extra många.

 

Våra flaggor är av tåligt material och tillverkas i stickad polyester. Det gör att alla strandflaggor är lämpliga att användas utomhus liksom de även kan användas inomhus. Beachflaggorna är slitstarka och tål hård vind. Beachflagga kan även kallas strandflagga, beachflag, reklamflagga och mycket mer. Den är tillverkad för att kunna användas i marknadsföringssyfte både ute och inne. En strandflagga är enkel att montera och sätta upp både i butiken som på mässor och events. Alla våra beachflaggor har ett bra pris och är av mycket hög kvalitet. Se till att ha den mest optimala lösningen för din reklam eller ditt budskap genom att införskaffa dig en eller flera beachflaggor hos oss.

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

 


 

 

Håll dina beachflaggor rena och fräscha

 

 

 

Skötselråd för beachflaggor

 

1. Innan den första användningen rekommenderar vi att du tvättar flaggan.

2. Flaggor bör exponeras på säkert avstånd från objekt och föremål som kan skada dem, till exempel byggnader, växter, staket, stolpar, etc.

3. Om en flagga är skadad, bör den repareras omedelbart - skadan kan påverka dess hållbarhet.

4. Flaggorna bör tvättas minst en gång per månad och om flaggorna utsätts för större föroreningar.

5. Flaggorna ska tvättas med tvättmedel avsedda för tvätt av kläder (tvättpulver eller bättre vätskor för färgtvätt), i automatiska tvättmaskiner i temperatur upp till 40° C.

6. Vid flaggor som är smutsigare föreslår vi att du tvättar dem först - antingen automatiskt med ett specifikt program eller av handtvätt.

7. Putssmuts kan handtvättas noggrant.

8. Flaggorna efter tvätt kan antingen virvla runt eller fästas direkt på stolparna.

9. Flaggorna ska strykas i temperaturer som är lämpliga för polyester.

10. Flaggorna ska inte kemtvättas.

 

 

Beachflaggor - Ett annorlunda format som lockar till sig blickar

Beach-flagga blir allt mer populärt utanför butiker, event och mässor mm. Ett smart sätt för butiken att synas från ett längre avstånd. Beachflaggan består av en mast, flagga med tryck samt kryssfot. Här hittar du också jordskruv och vattenring för extra tyngd som tillbehör till din flagga. Är det en större serie beachflaggor så skall vi såklart räkna fram ett så bra pris som möjligt åt er. Om ni behöver grafisk hjälp med framtagning av ert original så har vi en anställd grafiker som är till er hjälp. Beställ er beachflagga av oss idag!

 

beachflaggor på nätet

Beachflagga – Locka till dig blickar!

Det har blivit en allt mer vanlig syn med reklamflaggor utanför affärer, på mässor, på events och andra ställen där man vill göra reklam. Med en tryckt beachflagga med eget motiv syns du mer och drar blickarna till dig. Med en billig beachflagga snabb leverans kan du synas på långt håll och locka till dig fler besökare eller kunder.

 

Att använda sig av beach-flagga är ett mycket kostnadseffektivt sätt för att synas väl på alla avstånd. Man får mycket uppmärksamhet genom att flagga med en strandflagga och det ger en känsla av att just här pågår det ett event av något slag. Att använda en beachflag är smidigt. Den är enkel att bära med sig och att montera upp på lämpliga platser.

 

Att använda en beach flagga är en klassisk kommunikationsprodukt. En vajande beachflag i vinden syns tydligt och drar mer folk. Här hos oss kan du köp beachflagga billigt och du kan välja mellan flera olika varianter och storlekar.

 

En beachflagga haj ser precis ut som en hajfena. Den sticker upp mycket tydligt och högt. Du kan köpa en strandflagga haj som är upp till över 5 meter i höjd. En beachflagga öra är just öronformade strandflaggor. Dess annorlunda form gör att den verkligen syns. Har du logotyp eller bilder så passar denna typ av beachflagga bäst. Storlek upp till över 4,5 meter finns att få. Beachflagga rak är en fyrkantig modell och har störst utrymme för olika sorters reklam och budskap. Även denna finns i storlek upp till 450 cm.

 

För allra bästa reklamen så köper du flera olika storlekar och modeller av reklamflaggor. Då syns du garanterat och du kommer att locka fler kunder eller besökare. Alla våra produkter består av en mast, flagga med tryck samt en väska. Som tillbehör kan du köpa till extra jordskruv, markplatta eller markspik och vattenring för att få extra tyngd. Om du beställer en större serie beachflaggor så får du bättre pris och du kan dessutom få hjälp med att ta fram eget tryck med hjälp av vår grafiker. Dessa passar till all sorts reklam. Om du har ett event eller en kampanj på gång eller om du vill synas extra tydligt. Eftersom du hos oss kan få beachflagga billigt så är det bra att passa på och beställa extra många.

 

Våra flaggor är av tåligt material och tillverkas i stickad polyester. Det gör att alla strandflaggor är lämpliga att användas utomhus liksom de även kan användas inomhus. Beachflaggorna är slitstarka och tål hård vind. Beachflagga kan även kallas strandflagga, beachflag, reklamflagga och mycket mer. Den är tillverkad för att kunna användas i marknadsföringssyfte både ute och inne. En tryckt strandflagga är enkel att montera och sätta upp både i butiken som på mässor och events. Alla våra beachflaggor har ett bra pris och är av mycket hög kvalitet. Se till att ha den mest optimala lösningen för din reklam eller ditt budskap genom att införskaffa dig en eller flera beachflaggor hos oss.

 

 

Moms visas:
Produkter