Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Dubbelsidiga cykelställ

Cykelställ med dubbla sidor

Dubbelsidiga cykelparkeringar

Cykelställ dubbelsidigt är ett utmärkt alternativ till en cykelparkering där det finns utrymme och man inte är begränsad av trånga utrymmen eller liknande. Ett dubbelsidigt cykelställ är mycket platseffektivt och det blir ofta ett mycket lägre pris per cykelparkering i både inköp av ställen samt vid eventuellt markarbete. Har ni frågor kring en dubbelsidig cykelparkering så är ni välkomna att kontakta vår kundtjänst här på Skyltab så hjälper dem er med eventuella frågor eller förslag.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Cykelställ med dubblsidiga cykelplatser

Det finns flera olika dubbelsidiga ställ och man behöver titta över vilka förutsättningar som finns på den tilltänkta cykelparkeringen. Detta är något som vi gärna hjälper till med så det blir rätt från början. Det kan i många fall vara mycket effektivt med en cykelparkering där det är tänkt att cyklisterna skall köra in cyklarna från två håll. I vissa fall så blir det en väldigt enkel lösning med fristående dubbelsidiga cykelställ som bara placeras rakt upp på marken och ev att man slår i en markspik eller jordankare. Denna lösning är mycket kostnadseffektiv och räcker i många fall. Skall monteringen ske i ett cykelhus eller ett cykelförråd i en källare på en fastighet kan man ofta klara sig med att montera ställen med våra 90 graders monteringsvinklar rakt i betonggolvet. Även denna montering är mycket kostnadseffektiv och billig.

Kommer man använda sig av dubbelsidiga cykelpollare så är det antingen fastbultning av vissa modeller i markplatta. Dock så är det vanligaste att man gjuter ner pollaren i marken varvid en överlägsen säker och kraftfull installation har skett. Detta är det absolut vanligaste alternativet till nyanläggning men även vi ombyggnad av redan anlagd cykelparkering.

Då vi på Skyltab har varit marknadsledande när det kommer till uteprodukter sen 2009 så har vi mångårig kunskap av denna typ av produkter och vi delar gärna med oss av denna kunskap till er kunder. De flesta av våra produkter har vi på eget lager i Vänersborg och detta gör att vi snabbt kan leverera även stora kvantiteter av våra produkter. Vi har mycket tillverkning i Sverige och i närliggande länder i Europa.

Moms visas:
Produkter