Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Askkoppar

köpa askkoppar utomhus

Askkopp för offentlig miljö

Skyltab har länge varit ledande inom produkter för offentlig miljö. Askkoppar, askfat & papperskorgar med möjlighet att fimpa sin cigarett är fortfarande en nödvändighet. Att inte erbjuda möjlighet för rökarna att fimpa sin cigarett är förenat med nedskräpning. Därför skall det finnas gott om askfat på de rökzoner som finns. Skyltab erbjuder även ett brett sortiment av väderskydd och rökkurer (rökbås).

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Säker betalning

 

köpa askkoppar utomhus

 

Askkoppar för offentlig miljö

Skyltab har länge varit ledande inom produkter för offentlig miljö. Askkoppar, askfat & papperskorgar med möjlighet att fimpa sin cigarett är fortfarande en nödvändighet. Att inte erbjuda möjlighet för rökarna att fimpa sin cigarett är förenat med nedskräpning. Därför skall det finnas gott om askfat på de rökzoner som finns. Skyltab erbjuder även ett brett sortiment av väderskydd och rökkurer (rökbås)..

 

 

Låga priser
Snabba leveranser
Säker betalning
Hög kvalité

 

askkoppar för vägg

 

Röks det mindre idag?

Rökningen minskar ute i samhället och samtidigt pågår en ständig kamp med att se till att rökningen inte stör andra medborgare samtidigt som man uppför rökzoner där rökning är tillåten. I dessa rökzoner skall det finnas en stort antal askkoppar, papperskorgar och uppsamlingsmöjligheter för cigarettfimpar. Dessa rökrutor är ofta placerade där inte närliggande serveringar, entréer och andra platser där ickerökare samlas. Man skall arbeta efter devisen att ickerökare inte skall störas av de som röker. Ett stort framsteg i detta är att ex nöjesparker så som Liseberg & Skara sommarland är helt rökfria förutom de rökzoner som placerats ut på strategiska platser i parkerna. Rökare måste respekteras och man måste ge dem förutsättningar att fortsätta sätt rökande men att ge dem förutsättningar till detta utan att störa andra medmänniskor. En askkopp utomhus är en perfekt lösning för att samla upp skräp från rökare.

 

Askkoppar - Askkopp för vägg eller golv

Har du problem med fimpar som slängs utanför din entré eller i din utemiljö? Genom att köpa en askkopp får dina besökare och kollegor en plats att slänga sina fimpar som enkelt håller rent i din utemiljö. Vi på Skyltab har olika typer av askkoppar, både fristående, för fastmontering och för vägg. Alla är anpassade för att användas utomhus och bidrar till bättre arbetsplatser!

 

 

Olika typer av askkoppar

En askkopp kan behövas på olika ställen, men speciellt där det behövs. Det kan vara på uteplatser där rökning förekommer ofta, Särskilt intill entréer till byggnader, rastplats eller på uteserveringar.


Tack vare en askkopp kan vi, tillsammans motverka nedskräpning av fimpar i offentliga miljöer. Om det inte skulle finnas askfat på rätt plats bidrar det snabbt med fimpar på marken istället för i en askkopp. Detta skapar ett tråkigt intryck som vi alla vet - ingen uppskattar. Om det inte finns utrymme på marken till en askkopp, finns det kanske plats på väggen istället?


Vägghängda askkoppar smälter snyggt in i utemiljöer och blir väldigt anonyma utan att störa omgivningen. En vägghängd askkopp är enkel att tömma då det oftast öppnas från undersidan. Om det är mycket fottrafik i området där du planerar att ställa din askkopp, finns det även askkoppar med avfallsbehållare. Det gynnar både du och alla omkring av. Med en sådan lösning kan du ge rökare en plats att släcka sina fimpar samt en plats för andra att slänga sitt skräp. Genom att tänka igenom vilka lösningar som hade funkat bäst för dig, får du en renare utemiljö som blir attraktivare att vistas i.

 

Rökning i parker och längs gångstråk

De är vanligt förekommande att promenerande människor avnjuter en cigarett på promenaden och medans de förflyttar sig mellan två platser. Därför skall man alltid rita in ett stort antal askkoppar längs gångstråk och promenadvägar så det inte slängs störande cigarettfimpar på marken som skräpar ner. Cigarettfimpar på fel ställe är väldigt dåligt direkt ur miljösynpunkt.

Nedskräpning är enligt lag förbjuden och även att slänga en cigarettfimp här till detta lagbrott så underlätta för rökarna och investera i effektiva askkoppar från oss på skyltab.se. Vi är nämligen proffs på bla. askkopp utomhus och andra sk. uteprodukter.

 

Är du osäker på vad du behöver för askkopp?

Är du osäker på vilken typ av lösning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst på telefon , chatt eller mail. På Skyltab.se sitter vi på gedigen erfarenhet sedan 2009 att leverera utomhusprodukter för allmän miljö och har hjälpt många kunder inom företag och kommun. Vi har ett stort lager av askkoppar och avfallsbehållare redo att skickas med snabb leverans till hela Sverige. Handla askkoppar enkelt online i vår webbutik till låga priser. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Välkommen in med er beställning! 

 

Moms visas:
Produkter