Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Trafikspegel, vägspegel & utfartsspegel

köpa trafikspegel

TRAFIKSPEGEL, VÄGSPEGEL, SIKTSPEGEL & UTFARTSSPEGEL

Våra utfartsspeglar är tillverkade i Danmark och håller bra kvalité. Har ni frågor om vilken trafikspegel som passar just er trafiksituation så kontakta oss så hjälper vår kunniga kundtjänst er

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

 

köpa trafikspegel

 

TRAFIKSPEGEL, VÄGSPEGEL, SIKTSPEGEL & UTFARTSSPEGEL

Våra utfartsspeglar är tillverkade i Danmark och håller bra kvalite. Har ni frågor om vilken trafikspegel som passar just er så kontakta oss så hjälper vår kunniga kundtjänst er

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Produktfilter
  • Spegeltyp
  • Siktavstånd
  • Storlek Spegel
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
  • Tillbehör
Rensa

Trafikspeglar - Stort sortiment för alla användningssituationer

 

Speglar för Väg och Trafik. Skyltab har Sveriges bredaste sortiment av speglar och ett eget stort lager som gör att vi kan ha ett otroligt lågt pris på våra speglar samtidigt som vi erbjuder en väldigt hög kvalité och blixtsnabba leveranser ut till kunder. Kontakta gärna vår kundtjänst om ni har spegelfrågor som hjälper vi er så ni kan beställa rätt spegel för just ert ändamål. Speglarna är lämpliga att användas för att öka säkerheten kring allt från industrigolv, produktionsytor och lastningssituationer inomhus till fordonstrafik utomhus, skymd sikt och farliga kurvor, övervakning av korsningar, utanför garage och portar för att nämna några användningsområden.

 

Välj rätt storlek på spegeln

 

Det är viktigt att spegelns storlek anpassas till det avstånd som uppstår mellan spegel och betraktare. Den konvexa utformningen på spegeln som påverkar synfältet spelar också roll. Beroende på var spegeln skall ses ifrån så måste den därför anpassas.

 

Material i Akryl eller Polykarbonat

 

Vi erbjuder två olika typer av materialutföranden på våra väg- och trafikspeglar. Våra utfartsspeglar som är tillverkade i akryl är splitterfria och akrylmaterialet är ca 70 gånger starkare än traditionellt glas. Akrylspeglar är vanligt förekommande på industriområden, parkeringsplatser, köpcentrum och privata vägar. Levereras med flexibelt fäste för uppmontering. De utfartsspeglar och vägspeglar som tillverkas i polykarbonat är bra att använda på platser där det finns risk för skadegörelse, då det mjuka materialet polykarbonat är mycket mer slagtåligt och står emot stenkastning, glaskross, slag och sparkar.

 

Vi säljer speglar för väg utomhus online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning! Här finner du trafikspeglar-vägspeglar-siktspeglar-utfartsspeglar av akryl eller okrossbar polykarbonat.

 

Trafikspeglarna är UV-motståndskraftiga. Akryl är ca 70 ggr starkare än glas och splitterfria medans polykarbonat är lite mjukare och får lite lättare repor i materialet men är istället betydligt mer slagtåligt. Polykarbonat används på platser som är mer utsatta för skadegörelse. Spegelfolien sitter skyddat på insidan bakom akrylen/polykarbonaten och därmed blir spegeln mer hållbar och motståndskraftig mot UV-strålar. Trafikspeglar förbättrar säkerheten avsevärt där dessa placeras.

 

Trafikspegel kallas även för vägspegel eller utfartsspegel. Produkten är dock densamma. Önskar du ytterligare information om våra utfartsspeglar, vägspeglar, siktspeglar eller trafikspeglar så är du välkommen att ringa oss, skicka ett mail eller använda vår livechat.  De trafikspeglar vi har hos oss på Skyltab är tillverkade i antingen akryl eller polykarbonat.  Alla våra trafikspeglar är motståndskraftiga mot UV-strålar då dess spegelfolie sitter på insidan bakom både akrylen och polykarbonaten och är därmed skyddad.

 

Våra trafikspeglar som är tillverkade i akryl är splitterfria samt att de är 70 gånger starkare än glas och tål därför hårda tag. Dessa utfartsspeglar trotsar alla sorters väder och andra tuffa miljöer. En trafikspegel i akryl har dessutom en okrossbar och UV-beständig ram med reflexer vilket gör att den är extra synlig. Inställningsmöjligheterna med denna spegel är många då du får med ett kulledsbeslag. En siktspegel i akryl monterar du enkelt då den inte väger så mycket och du kan montera den med både rör och väggmontering. Vi ger upp till 5 års garanti på alla våra speglar. Väljer du att köpa en Vägspegel i polykarbonat så är det samma egenskaper som hos en spegel i akryl men denna vägspegel passar bäst på platser där det finns risk för skadegörelse eller andra tuffare miljöer. Polykarbonat är ett material som är mycket slagtåligt.

 

Du kan använda Vägspeglar vid utfarter och vägkorsningar men den lämpar sig även att sättas på platser där man behöver ha extra uppsikt. En sådan plats är exempelvis lossningsramp och parkeringsplats. En röd reflexram som sitter kring våra vägspeglar ger en mycket god synlighet och båda materialen akryl och polykarbonat håller mycket bra i utomhusmiljöer. Vi på Skyltab har ett stort sortiment av trafikspeglar. De utfartsspeglar och vägspeglar som vi har finns i olika format och storlekar beroende på var du ska placera dem. Mindre speglar kan du montera upp vid exempelvis övergångsställen medan större vägspeglar fungerar bra vid utfarter och infarter till tunnlar. Hos oss hittar du även trafikspegel med värmeelement som är inbyggt i själva spegeln. Detta motverkar imma och frost när det är kallt ute. Om du funderar på vad för material eller storlek eller form du behöver på din spegel så beror det på vart du ska sätta den. Du kanske behöver extra sikt vid en utfart eller så är det på ett utsatt ställe med mycket trafik som du tänkt placera den.

 

Vägspeglar för vägföreningar

Vi säljer många trafikspeglar runtom i Sverige till privatpersoner, vägföreningar, bostadsrättsföreningar och kommuner. En vägspegel kan vara ett utmärkt alternativ att montera så bilförare, cyklister och gångtrafikanter kan se kommande trafik vid dolda partier. En trafikspegel kan även användas på privat uppfart för att enklare parkera bilen.

 

Trafikspegel, utfartspegel, vägspegel. Vårt sortiment går från standard trafikspegel med materialen akryl eller polykarbonat upp till 360 ° vidvinkelspeglar, uppvärmda eller antikondensspeglar. Versionen gjord av nästan oförstörbart polykarbonat är särskilt lämpade för vandalism-hotade områden. På grund av sina väderbeständiga material är speglarna gjorda för långvarigt utomhusbruk.Våra trafikspeglar finns i många olika material och storlekar. Tillverkningen sker i Danmark och är lämpliga för det nordiska klimatet. Vi har alltid snabba leveranser och låga priser på alla våra speglar.

 

Vi på Skyltab hjälper dig gärna med vad för sorts trafikprodukt som passar just dig. Du kan mer än gärna kontakta oss med alla dina frågor om vägspegel och utfartsspegel. Vi kan även hjälpa dig med din beställning av de speglar som du vill ha, samt ge dig råd om andra speglar vid behov.

Moms visas:
Produkter
    Filter