Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Gungor

Gungor för lekparken

Gungor & gungställningar

Gungor är nått som de flesta förknippar en lekplats med. Om det så är en vanlig enkelgunga eller kanske en gunga av ett bildäck så finner ni det i Skyltabs breda sortiment. På senare år så har kompisgungan ( även kallad fågelbogunga ) blivit väldigt populär. Vi erbjuder väldigt sköna gungor som är utformade för att hålla i många år och inte ge skador på gungande barn. Hör av er till oss på Skyltab så hjälper vi er med att ta fram lämpliga gungor som passar just ER lekplats.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Gungor för alla åldrar och för alla platser

Det hittar du hos oss på Skyltab. Du finner en stor variation på gungor från marknadens ledande tillverkare. Med säkra barngungor förde yngsta till en kompisgunga för tonårigen. Gungställningar och olika typer av gungor är ofta det mest uppskattade på en lekplats. Vi har de klassiska kedjegungorna, bildäcksgungor och vippgungor och de populära fågelbogungorna. Söker du andra modeller än de du kan finna på skyltab.se kontakta vår kundservice för att kunna erbjuda dig ett större sortiment på gungmöjligheter.
 

Hur väljer du gungor till lekplatsen på din BRF innergård?

Det allra bästa alternativet är att det finns olika typer av gungor för olika åldrar så barn oavsett ålder får en härlig gungstund på lekplatsen. Uppskatta hur stor ytan är där gungställningen ska stå och anpassa med de olika gungalternativen. Vanligtvis har gungställningen flera olika slags gungor i olika material. Vi vill ge alla barn oavsett ålder en härlig gungupplevelse! Gungställningar finns i metall, behandlat trä eller i naturstockar. Välj den gungställning som passar bäst in på er lekplats. Det är bra om gungställningen blir en naturligt inslag på lekplatsen. Vi har gungställningar för alla olika slags lekplatser. För föräldrar med mindre barn är säkerheten det viktigaste. Därför är det bäst att välja en barngunga i plast som både har extra stöd för armar, ben och rygg. Då kan man få härliga gungstunder ihop och många skratt från sitt barn när de puttas upp i luften. På lekplatsen är bra med minst en barngunga. Det bästa är att erbjuda flera barngungor då småbarnsföräldrar ofta umgås tillsammans med sina barn. För de lite större barnen som är mer stadiga och även vill stå upp och gunga, är den traditionella bildäcksgunga ett suveränt alternativ. Det är gunga som förekommer så gott som på alla lekplatser och som vi alltid rekommenderar till kommunala lekplatser, skolor och bostadsrättsföreningar. Den har blivit en klassiker för att den alltid är en populär gunga där man både kan sitta, stå och kompisgunga på. För att få en glädjefylld stund på lekplatsen är gungor för hela familjen något som kan ge alla stimulans, skratt och bus. Därför är det bra med sittgungor, vippgungor, babygungor, gungbrädor och gungor som man kan stå på. En skräll för några år sedan blev den kompisgungan som även kallas fågelbogungan. Fågelbogungan är en ring som ser ut som en väv gjort av rep. I den gungan kan flera samgunga, sitta eller ligga och barn kan även stå på sidorna och ta fart på sina kompisar. Kompisgungan är populär bland tonåringar där de kan hänga tillsammans. Gunga eller bara ligga ned med sina telefoner tillsammans. Även för trötta föräldrar kan gunga ge en stunds vila eller att föräldern ligger ned och har barnet bredvid sig i gungan och man gungar tillsammans. Det gillar barnen jättemycket! Fågelbogungan är också extra bra för barn med funktionshinder. Gungan blir given att ha på lekplatsen!
 

Behövs även en gungbräda?

En gungbräda är alltid ett uppskattat uteleksak på en lekplats. Där kan både mindre och större barn leka tillsammans. Om ett yngre barn vill gunga kan en förälder hålla i barnet och den andra föräldern stå på andra sidan och vippandet kan börja! Vi erbjuder vippgungor av olika modeller och av bästa kvalité. Gungorna har maximal livslängd och därför är det egentligen vilken stil och modell man önskar på sin vippgunga. Välj bland vipp gungor, gungbrädor, gräshoppsgunga eller vippbrädor!

Har ni fler frågor kring utelek, gungbrädor och andra tillbehör till lekplatsen så kontakta vår kundtjänst.

Moms visas:
Produkter