Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Cykelställ med ramlås

Cykelställ med låskonstruktion

Cykelställ med låsbygel för att låsa fast cykelns ram!

Det är en förutsättning att erbjuda cyklisterna en säker parkering för deras cyklar. Att bara låsa fast bakhjulet eller att låsa fast framhjulet i cykelstället är inte längre en säker metod. Man måste kunna låsa fast cykelns ram i ett cykelställ i en stödbygel för att minska stölder av cyklarna. Så att investera i cykelställ med låsbyglar för just detta är en mycket bra investering! Är ni osäkra inför köp så kontakta vår kundtjänsten på Skyltab som hjälper er med att välja rätt produkt till just er cykelparkering.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Cykelparkeringar med låsanordning

Skyltab är proffs på att utforma och ta fram bra lösningar för cykelparkeringar. Vi har ett väl utvecklat sortiment av cykelställ med ramlås samt även cykelpollare där man kan låsa fast cykelns ram för att på detta sätt få en säkrare låsmöjlighet. Med Sveriges största in-house sortiment känner vi oss väldigt trygga med att vara leverera stora mängder cykelställ över hela Sverige till stora företag, BRF, kommuner, idrottsföreningar m.fl. De flesta av våra cykelställ med stöldbåge har vi på vårt egna lager där vi även har säljkontor och utveckling. Detta gör att vi har väldigt bra kontroll över hela kedjan. Allt ifrån egen tillverkning till egen lagerhållning och för leveransen till slutkunden. Detta gör oss väldigt effektiva i vårt dagliga arbete.

Skall jag välja Cykelställ eller Cykelpollare?
Detta beror helt på vilken cykelparkering ni har eller önskar bygga. På vissa platser passar det bäst med cykelpollare och i vissa andra projekt så är det bättre att satsa på nedgjutna cykelställ, fristående cykelställ eller kanske tom cykelställ för väggmontage. Skyltab har en väldigt kunnig kundtjänst som varit med och utvecklat hundratals cykelparkeringar och vi hjälper gärna er på traven och bollar idéer och förslag.

Vad skall jag välja för lås till min cykel?
Titta efter klassningen på låsen. Köp endast ett lås av försäkringsbolagen godkänt när det kommer till försäkringsfrågan. Det finns jättebra U-lås eller bygellås. Många använder även en kraftig kätting med tillhörande hänglås. Besök en riktig cykelaffär där ni kan "känna" på låsen innan ni köper det. Låset skall ju inte bara vara bra för att minska stöld av cykeln det skall ju även gå att transportera med sig under cykelturen på ett smidigt sätt.

Egen tillverkning av cykelställ
Vi säljer uteprodukter från flera olika tillverkare och vi har noga valt ut de bästa produkterna från de bästa tillverkarna. Vi försöker välja tillverkare som förutom tillverkar i högsta kvalité även har korta transporter för att göra ett så litet miljöavtryck som möjligt. Vi har även egna produkter som vi tagit fram och har egen produktion på . Allt för att kunna erbjuda billiga cykelställ med ramlås till er kunder.

Moms visas:
Produkter