Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Parkbänk fristående

Fristående parkbänkar

Fristående parkbänkar & fristående parksoffor

Våra fristående parkbänkar och andra fristående parkmöbler är mycket omtyckta av landets BRF , företag och kommunala verksamheter. Vi på Skyltab har valt ut de bästa produkterna från våra Europeiska tillverkare där vi ser att priset och kvalitén är av absolut högsta klass. Har ni funderingar kring våra fristående parkmöbler så kontakta oss så hjälper våra kunniga medarbetare er.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Fristående eller markmonterade parkmöbler?

Det finns egentligen två vägar man kan gå när det kommer till att välja sina parkbänkar och parkmöbler. Antingen så gör man en fast markinstallation där man gjuter ner möblerna i marken eller sätter dem i fundament som gjorts fast i marken. Denna fasta markmontering blir såklart väldigt stabil och säker och detta rekommenderar vi till offentlig miljö där det är tuffa tag så som vi tunnelbanestationer, busscentraler och andra platser där det brukar gå vilt till och där det vistas mycket ungdomar. Det brukar även vara ett bra alternativ på skolgårdar och utanför ungdomsgårdar.

Fristående parksoffa och fristående parkbord är annars extremt smidigt och det som vi säljer mest av. Med dessa fristående parkmöbler så kan man enkelt ställa fram de fristående parkmöblerna på vårkanten och sen när den kalla årstiden närmar sig kan man på samma enkla sätt samla in parkmöblerna för vinterförvaring inomhus och detta medför såklart att livslängden blir än längre och att det går enklare och smidigare för kommuner och fastighetsägare att sköta snöröjningen på utvalda ställen. Skyltab säljer fler olika typer av fristående parkmöbler. En fristående parksoffa eller parkbänk kan ofta kombineras med ett fristående parkbord och vi har många kunder som väljer att investera i ett fristående bänkbord där man både har bord och sittbänk i ett. En mycket smidig lösning och väldigt omtyckt på framförallt rastplatser, campingar, utanför glasskiosker och gatukök.
 

Vi vill göra en utegård bakom vår BRF. Vad skall vi tänka på?

Det är alltid spännande att planera nya grönområden och bakgårdar. Man skall tänka efter hur många som kan tänka vistas i den nya parken eller på utegården. Därefter så planterar man hur många parkbänkar (gärna fristående) och hur många parkbord som skall finnas till dessa parksoffor. När denna första planering av sittmöbler är gjord så skall man se över hur många papperskorgar man behöver samt hur stora dessa skall vara. En vanlig storlek på papperskorg utomhus som står på en BRF är 40-60 liter.

Det är bra med många papperskorgar utspridda runt hela grönytan då detta gör att det samlas mindre skräp på marken. Efter detta steg är det grundläggande planerat. Nu är det dags att gå på nästa steg. Skall det finnas grillplats med tillhörande grill? Skall det finnas planteringar i stora planteringskärl eller stora krukor? Vad skall barnen sysselsätta sig med? Skall det även byggas en lekplats eller räcker det med en gungbräda eller gungställning? Skall det byggas ett utegym i anslutning? Det finns mycket att tänka på och våra medarbetare hjälper er gärna med planeringen av er utemiljö. Att genomföra en god planering i samråd med sina boendes önskemål kommer högst troligtvis leda till ökad trivsel och gemenskap på gården i er bostadsrättsförening. En offentlig utomhusmiljö skapar förutsättningar till möten mellan generationer och vänner. 

 

På Skyltab jobbar vi nära våra produkter i vårt stora egna lager, och har gjort det sedan 2009. Denna långa erfarenhet av uteplatser och möbler för utomhusbruk har givit oss en stark kännedom om vilka produkter som håller hög kvalitét samt vilka lösningar som tilltalar de människor som faktiskt ska använda bänkarna. Våra produkter kan ni hitta inte bara i Stockholm , Malmö eller Västerås utan i hela Sverige, då vi gillar att ligga långt fram i branschen och erbjuda snabb & smidig leverans. Köp redan idag eller hör av dig till vår kundtjänst för frågor om vilka lösningar som passar er eller vid offert. 

Moms visas:
Produkter