Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Stående fastighetsbox

Stående Fastighetsboxar - Svenskboxen

Köp fastighetsboxen svenskboxen stående om ni har en trång trappuppgång. Detta är en väldigt plan fastighetsbox vilket betyder att djupet endast är 12 cm som gör att även de trapphus som upplevs väldigt trånga kan bli möjligt att erbjuda sina boenden ett postfack.  Valfritt färgval är möjligt men vår mest sålda kulör är silvergrå.

 


Har ni ytterligare funderingar om fastighetsboxar?
Ring vår kundtjänst så hjälper vi er! Tel. 08-777 77 82

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité      Fraktfri leverans    

 

Stående Fastighetsboxar - Svenskboxen

Köp fastighetsboxen svenskboxen stående om ni har en trång trappuppgång. Detta är en väldigt plan fastighetsbox vilket betyder att djupet endast är 12 cm som gör att även de trapphus som upplevs väldigt trånga kan bli möjligt att erbjuda sina boenden ett postfack. Valfritt färgval är möjligt men vår mest sålda kulör är silvergrå.
Har ni ytterligare funderingar om fastighetsboxar?
Ring vår kundtjänst så hjälper vi er! Tel. 08-777 77 82

 

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Fraktfri leverans

 

 

 

smala postboxar

Stående postfack

Inte den vanligaste modellen med likväl superviktig

Det vanligaste är att man monterar upp vanliga liggande postboxar och inte stående postboxar. Vad är då skillnaden tänker ni? En liggande postbox fungerar så att posten läggs in på ett hyllplan precis som man lägger ett papper eller ett brev på ett bord. Då blir det en fin hög med post eller paket i varje postfack och det är enkelt för brevbäraren att fylla varje fack med postförsändelser. Denna lösning blir såklart ganska djup då boxen är utformad för att passa ett A4 papper och lite marginal runt liggandes. Men om man inte har så mycket utrymme i sin entré eller var man nu skall placera sin postbox så kommer räddningen i form av en stående postbox.
 

Postbox för trånga utrymmen

Våra stående postboxar är endast 110 mm djupa och kan placeras i stort set var som helst och även i trånga trapphus i byggnader från 50 och 60 talet där det inte byggdes så rymliga entréer i fastigheterna. De stående postboxarna är tillverkade så att breven ställs upp bakom en postavgränsare i varje fack så breven står upp i facket. Såklart blir väggytans area större på denna typ av stående postfack men har räddat många fastighetsägare från att behöva bygga om i trapphus för att kunna få plats med sin posthanteringslösning. Denna typ av fastighetsbox är lite dyrare per fack och brevbäraren och hyresgäster föredrar vanliga postboxar framför stående så dessa boxar är endast att föredra om det är trångt i trapphusen. Självklart finns det både fastighetsboxar med en kolumn samt såklart även med två kolumner. Kontakta vår kundtjänst om ni är osäker kring vilken typ av postbox ni skall beställa så hjälper vi er.

Moms visas:
Produkter