Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Sandlådor

Sandlåda för lekparken

Sandlådor

Sandlåda är den kanske mest uppskattade produkten till lekplatsen. Att främja barns lek och kreativitet görs väldigt bra i en sandlåda. Barnen lär sig samarbeta och samverka med andra barn samtidigt som de finner sig i en trygg miljö. En sandlåda med lite enkla hinkar, spadar och krattor är även den billigast lekplatsutrustningen man kan investera i. Den bara fungerar år ut och år in. Så gör en bra investering och köp er sandlåda till lekplatsen redan idag!

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Sandlådan - En samlingsplats för lekfulla barn

En sandlåda är något som vi på Skyltab vill att varje lekplats ska ha, vare sig det är på en skola, lekplats, bostadsområden eller på gården till bostadsrättsföreningen. Tänk att en låda med sand uppskattas så mycket av alla barn och är billig och långvarig investering, som ger barnet övning i färdigheter med sin motorik och skapande. Vi är noggranna med att våra sandlådor är gjorda av material av högsta kvalité och som kan ge garanti för en långvarig livslängd.

Med kratta, spann och spade kan föräldrar leka med sina barn men barn kan vara väldigt nöjda på egen hand eller tillsammans med andra barn. Barn skapar gärna nya vänner i sandlådan och där får de lära sig att samarbeta och låna av varandra. I sandlådan kan man bygga slott, baka kakor, göra bilbanor med leksaksbilar. Vi vill ge barnen en trygg miljö och erbjuder flera olika typer av sandlådor; sandlådor med lock, sandlådor med ryggstöd, större och mindre modeller av sandlådor, sandlådor som kan förvandlas till ett picknickbord och sandlådor som har förvaring.

Sandlådor är bara en produkt i vårt breda sortiment av lekutrustningar för allt från skolgårdar, lekplatser, gårdar tillhörande en BRF, privata och kommunala aktörer. Vi väljer ut de bästa från de tillverkarna som är störst och mest erfarna i branschen. Vi på Skyltab vill att ni som kund ska få säkra och prisvärda produkter, som även håller stilen på lekplatsen eller lekhörnan. Du kan välja mellan en sandlåda som ingår i en hel lekutrustning så som exempelvis våra modeller Lisa, Rosa, ett strandhus kan ge känslan av sommar, eller ibland kan det vara bra med en fyrkantig variant eller rektangulär. En populär produkt är sandlådor med lekhus främst populär på förskolor.

Viktigt att tänka på är att sanden till sandlådan är en kakbakar sand. Det betyder att det är en blandning av sandkorn som gör att sanden håller samman när barnen bakar sandkakor eller vill bygga torn och använda formar.

När du vet vilken sandlåda du vill beställa så ha i åtanke vilka sandleksaker som kan vara roligt för barnen att ha med i sin sandlek. De ska uppmuntra barnen till att skapa och vara kreativ, på egen hand och tillsammans med andra barn. Grävskopan är en väldigt omtyckt större leksak i sandlådan och håller länge och mycket grävande.

Moms visas:
Produkter