Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Visitkortshållare

Billiga visitkortshållare & visitkortsställ!

Med våra billiga visitkortshållare och visitkortsfack förvarar du dina tryckta kort på absolut bästa möjliga sätt. Förutom en snygg presentation av själva visitkorten som förvaras i akrylhållaren så är det också en praktisk förvaringsplats som håller dem ovikta och fräscha samt nära till hands. Vi har genomskinliga, vita och svarta visitkortsställ och presentationkortshållare i många storlekar. Snabba leveranser från vårt svenska lager!

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

Billiga visitkortshållare av högsta kvalitet i många storlekar!

Med våra billiga visitkortshållare och visitkortsfack förvarar du dina tryckta kort på absolut bästa möjliga sätt. Förutom en snygg presentation av själva visitkorten som förvaras i akrylhållaren så är det också en praktisk förvaringsplats som håller dem ovikta och fräscha samt nära till hands. Vi har genomskinliga, vita och svarta visitkortsställ och presentationkortshållare i många storlekar. Snabba leveranser från vårt svenska lager!

Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Enkla visitkortshållare och visitkortsställ

Proffsigare intryck med ett stilrent visitkortsställ på bordet!

Det är viktigt med visitkort och till dessa så behöver man såklart köpa billiga och snygga visitkortshållare i plast och akryl. Dessa billiga visitkortsställ gör att visitkorten alltid finns till nära hands så kunder, klienter och partners kan ta eller få visitkortet av den berörda personen som ofta är en säljare eller liknande. Man kunde tro att i dagens digitala värld som vi lever i skulle fasa ut personliga visitkort men tänk att det är precis tvärtom. Idag är värdet av ett personligt visitkort från din personliga kontaktperson mycket värt och detta tillsammans med ett digitalt kontaktkort gör att man har säkrat en säker personlig kontakt i både analogt och digitalt format. Våra visitkortsställ passar såklart bara till analoga visitkort :)

visitkortsfack och visitkortshållare

Visitkortsfack för t.ex kontor och reception

Alla företag har kontaktpersoner som behöver kunna kontaktas av kunder och klienter och det är mer en regel än ett undantag att dessa kontaktpersoner har visitkort och dessa behöver såklart placeras i en snygg visitkortshållare på ett skrivbordet i kontoret, mässdisken på mässan eller kassadisken i butiken. Det är vanligt förekommande att vi ser användningen av fler facks visitkortshållare på bygghandlare, rörfiromor mm. Då kan dessa grossistfirmor erbjuda sina återförsäljare att placera sina visitkort i dessa ställ som ofta står framme vid kassadiskarna eller i vissa fall vid kaffeautomaterna där det ofta träffas många människor från flera olika företag och kan på ett enkelt sätt nätverka och skaffa nya företagskontakter för framtida arbetsprojekt. Vi på Skyltab är marknadsledande inom segmentet akrylställ och här finns såklart även billiga och stilrena visitkortsställ i plast.

 

Olika modeller av visitkortsställ

 

Skyltab säljer visitkortsställ i flera olika utföranden, stilar, modeller och storlekar. Den vanligaste typen av visitkortsställ är varianten med plats för en typ av visitkort. Det vanligaste utförandet är i tranparent plexiplast och för liggande visitkort. Vi tillhandahåller även modeller av visitkortsställ för stående visitkort.

Liggande visitkort står enligt våra visitkortstryckpartners för ca 95% av försäljningen. Så har tryckbranschen upplevt detta de senaste tio åren. Dock så tycker vi på skyltab att ett visitkort i stående format sticker ut ifrån mängden och detta kan vara avgörande. Självklart så säljer vi visitkortshållare för just stående visitkort. Botanisera runt i vårt fina sortiment och söker ni nån typ av ställ som ni inte finner i vår webshop så kontakta oss så skall vi hjälpa er.

Vi har fått in en spännande nyhet när det kommer till dessa populära hållare. Nu har det kommit en visitkortshållare för vägg och denna hållare har plats för 6 st olika visitkort. Denna produkt ser vi som mycket efterlängtad och nu kan man äntligen exponera sina kontaktpersoners kort på en vägg som man tidigare kanske inte har haft nån större användning för. Ett mycket smidigt sätt att förvara uppgifter till sina kontaktpersoner eller varför inte sätta upp detta ställ på en mässvägg så mässbesökarna på ett enkelt och smidigt sätt kan komma i kontakt med ert företag även efter mässan. 

 

Detta lite större broschyrställ 30x42 cm ger gott om utrymme för en design där text och bild får plats i kombination för att skapa ett lockande intryck för åskådaren. Låt ditt budskap synas för de som passerar förbi och tar med sig ditt varumärke hem i bakhuvudet. Fronta information till de som söker upp er med stark marknadsföring som ger kunder en trygg relation till er verksamhet. 

 

På Skyltab.se är vi stolta över att även kunna erbjuda trycksaker till att fylla våra displaymontrar och skylthållare i akryl med. Kontakta vår kundtjänst för service i toppklass, så hjälper vi dig hitta den bästa reklamlösningen för ditt företag. Vi har ett stort lager i vackra Vänersborg med tusentals produkter redo att skickas med snabb leverans och till billigt pris. Vi vill vara branschledande i att leverera akryl produkter av högsta kvalitét till hela Sverige och inte bara stora städer som Göteborg , Malmö eller Västerås. 

 

Moms visas:
Produkter