Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Bänkbord

Trädgårdsmöbler och bänkbord

Bänkbord - Picknickbord

Ett bänkbord är en utmärkt lösning när det kommer till att erbjuda en komplett sittgrupp med parkbänk med tillhörande parkbord. Våra picknicklösningar och rastplatsbord ser man ofta på campingplatser och utanför glasskiosker och gatukök. En smidig och enkel lösning som verkligen är allt-i-ett.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Bänkbord den perfekta picknickmöbeln

Söker ni en smidig lösning för era gäster eller kanske till bakgården på er BRF? Ibland kan man behöva erbjuda en komplett fikabordslösning för sina gäster eller kunder och då är ett picknickbord eller bänkbord en smidig lösning. Ett bänkbord består av ett parkbord och även två sittbänkar och allt sitter ihop i ett stycke. Denna lösning är väldigt smidig om man vinterförvarar sina parkmöbler inomhus eller flyttar runt dem under säsongen. Många kioskägare föredrar även dessa bänkbord då de är lätt att göra fast med kedja eller liknande för att minska att bänkborden flyttas eller helt enkelt stjäls från dess ägare. Våra rastplatsbord har ett inbjudande utförande som ger människor lust att sitta ner för en trevlig stund.
 

Ett bänkbord vid lekplatsen

Ett bänkbord är även en perfekt lösning för placering på lekplatsen så fikasugna vårdnadshavare kan packa upp fikakorgen medans barnen leker i gungor och andra lekredskap. När barnen är färdiglekta kan de sätta sig till bords på sittbänkarna och avnjuta en gofika innan leken sätter åter igång.

 

Dessa picknickbord är även storsäljare till landets BRF som årligen uppdaterar sin utemiljö med nya trädgårdsmöbler och uteprodukter. Att genomföra en god planering i samråd med sina boendes önskemål kommer högst troligtvis leda till ökad trivsel och gemenskap på gården i er bostadsrättsförening. En offentlig utomhusmiljö skapar förutsättningar till möten mellan generationer och vänner. Så är ni en BRF och har funderingar kring våra rastplatsbord eller lösningar för hur ni kan utveckla er utemiljö så kontakt vår kundtjänst så hjälper våra kunniga medarbetare er i er planering. Vi tar gärna fram offert på just ert projekt.

 

Att skapa en genomtänkt offentlig miljö på kommunens allmänna gator leder till en ökad trivsel och allmän god känsla för platsen man befinner sig på. Utanför kiosk eller korvmoj passar dessa picnicbord utmärkt då de är lättillgängliga för både en snabb måltid eller längre samkväm i goda vänners lag. Då krävs också förutsättningar att hålla rent och fräscht. Vi erbjuder soptunnor för utomhusbruk som tål det nyckfulla svenska vintervädret. På Skyltab har vi arbetat nära produkter för gemensamma utomhusmiljöer sedan 2009 och har sedan dess kunnat plocka upp kvalitétsprodukter till bra pris. Vi hjälper kommuner , bostadsrättsföreningar , restauranger , caféer , butiker m.fl som vill skapa gemensamma utomhusplatser för människor som rör sig i området.

 

Vi har stora mängder av produkter redo att skickas med snabb leverans. Lägg en order direkt i vår webshop online eller kontakta oss för offert. Vi finns alltid tillgängliga för de som vill köpa bänkbord och picnicbord till bra pris! 

 

Moms visas:
Produkter