Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

A6

Affischramar A6 - Snäppramar A6

A6 - 148x105 mm

(10x15 cm)

 

En affischram A6 format är vår minsta snäppram i vårt annars väldigt breda sortiment av ramar för affischer och andra trycksaker. Trycksaker i A6 format är vanligt förekommande men det kan vara lite svårt att hitta displayer i A6 format men vi har lyckats samla några stycken som vi på denna sida presenterar. Fördelen med detta lilla format på ram 10x15 cm, är att det passar väldigt bra för affischering inomhus. Byt snabbt budskap med den enkla snäppfunktionen. Sätt upp en självhäftande magnetram på glas, metall eller andra släta ytor där du inte vill borra i väggen! Vi på skyltab har Sveriges största lager och sortiment av produkter i displaysegmentet. Att sitta på eget lager av de flesta av våra produkter ser vi som en klar fördel och gör att vi snabbt kan leverera affischramar och andra displayprodukter blixtsnabbt ut till våra kunder över hela Sverige. När man har eget lager så är även en fördel att vi har kunnat pressa våra inköpspriser rejält med resultat att vi kan erbjuda våra displayprodukter till väldigt låga priser.

 

Vanliga lösningar för att skylta upp ett A6 budskap brukar vara i en självhäftande inforam eller magnetram som de ofta kallas. Dessa ramar är försedda med ett häftmaterial likt det som finns på baksidan av post-it lappar och gör att man kan flytta magnetramen om man behöver detta. Man behöver alltså inget väggfäste till dessa ramar, och kan därför fästa dem på exempelvis fönster, metallvägg och dörr. Våra magnetramar används ofta för affischering i hiss där man ska undvika att borra och skruva på grund av känslig elektronik. Andra sätt att skylta med en A6:a är i ett akrylblock som ofta används i exklusiva butiker eller i diverse utställningar. Ett akrylblock A6 är ett perfekt sätt att fronta ert budskap.

 

Oavsett om du är privatperson eller företag så kan du alltid kontakta vår kundservice för tips om de bästa affischramarna till just dina behov. Du som kund behöver inte längre bo i någon av Sveriges större städer såsom Stockholm , Göteborg eller Västerås  utan kan enkelt köpa billiga A6 ramar i vår webshop online.

Moms visas:
Produkter