Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Fjädergungor

gungleksak

Fjädergungor & fjäderlek

Fjäderlek eller fjädergungor som de även kallas är nått som alla lekplatser borde utrustas med. Gungleksaker passar även de minsta barnen och vi har flera olika modeller som gör att alla kan finna sin favorit gungleksak. Se nedan vårt breda sortiment av godkända stabila fjäderleksaker. Skyltab är proffs på fjädergungor och lekplatsutrustning.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     

Fjädergungor & fjäderlekar

Vippgungor och fjädergungor är ett givet val på en lekplats. I vårt sortiment med godkända och rejäla fjäderleksaker, finner du många olika slags former av gungmoduler exempelvis säl, häst, hund, haj. Fjädergungor är oerhört uppskattade av yngre barn. Alla gungorna har ett stabilt fundament som en spiralfjäder eller som en vippfjäder. Utforska vårt breda sortiment på gungmoduler hos oss på Skyltab som är proffs på fjäderlek!
 

Fjädergunga och gungdjur på lekplatsen

En fjädergunga är en mycket omtyckt utrustning på lekplatsen för barn i alla åldrar främst de i de mindre åldrarna. Det är viktigt att planera en lekplats så att alla barn som besöker lekplatsen får en härlig upplevelse. Ett yngre barn kan få en upplevelse fylld med skratt på en fjädergunga eftersom de kan gunga säkert på egen hand och få upp en lagom fart. Fjädergungan är utrustad med stabila handtag samt fotpinnar som gör att gungningen blir säker. Barnet får upp en rörelse och med stöd från handtag och fotpinnar fortfarande ha en bra kroppshållning. Vårt tips för att få en aktiv lekplats när det kommer till vippgungor är att välja ut olika typer av modeller, så man inte bara väljer en typ av fjädergunga. Det är underhållande för barnet att gå från traktor gunga, en gunga som ser ut som en nyckelpiga eller vilja gunga med en eller fler vänner. Viktigt att tänka på när det kommer till montering av gungleksaker är att det ska finnas ett fallunderlag. Vanligtvis används sand som fallunderlag, och i en större sandlåda som oftast finns i en lekplats eller i en park, blir monteringen säker. Gungleksakerna förekommer också inomhus, i barnområdet på köpcenter och på vissa restauranger. Det är då bra att använda stötdämpande markplattor som läggs ut eller monteras fast på golvet.

En fjädergunga är anpassad för barn från 2 år men är även uppskattad av föräldrar och vårdnadshavare som både kan vara med och putta på eller bara titta på. Barnet har chans att själv få igång rörelsen och justera farten, vilket ger barnet en känsla av att kunna själv. Fåtal gungor kan gunga åt flera håll men vanligast är att de går i en riktning, fram och tillbaka. En fjädergunga som är lite mer exklusiv men som kan rymma fler barn och där barnet även kan leka att de är ute och åker på havet är en gunga som är utformad som en båt.

Alla våra fjärderleksaker är tillverkade efter de regler, lagar och riktlinjer som gäller för produktion av lekutrustning för offentlig miljö.  
 

Välja lekutrustning till lekplatsen

Hur kan du skapa en komplett lekplats med annan lekutrustning? Vi på Skyltab föreslår att man alltid ser till verksamhet först och främst hur man kan anpassa möjligheterna till gunglek. Till förskola passar gungleksaker utmärkt. Om det är en låg-och mellanstadieskola har vi andra roliga förslag i vårt sortiment. Först och främst rekommenderar vi att skapa en stor ram som är för en sandlåda. Det blir som centrum för lekplatsen, där det kan finnas utrymme för fjädergungor och där rutschkanor kan mynna ut i.

Minimum en gungställning är vårt motto på de lekplatser som vi planerar och organiserar. Något som alltid förekommer på en lekplats är en gungställning, med 1-2 barngungor. Bildäcksgungorna är ett populärt alternativ och fördelen är att de är ett miljövänligt återbruk och har en lång livslängd. Komplement till fjäderleksakerna som uppmuntrar att gunga även för de mindre barnen är en gunga som kallas fågelbogunga eller kompisgunga. Den är uppskattas av mindre barn och där föräldrar kan gunga med barnet, som kan rymma ett kompisgäng och är även lockande för äldre barn till och med tonåringar att få en gungande upplevelse.

Moms visas:
Produkter