Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Papperskorg med askfat

Papperskorgar med askopp

Papperskorg med askkopp köper ni här!

Soptunnor med inbyggt askfat för en renare miljö

Skyltab är proffs på papperskorgar med askfat inbyggt och ve erbjuder flera olika modeller av våra välkända och hållbara soptunnor. Denna typ av avfallslösning både underlättar för rökarna samtidigt som det blir mindre finpar på marken. Så investera både i er närmiljö och i era besökares välbefinnande. Har ni frågor kring våra askkoppar eller papperskorgar så kontakta vår kundtjänst.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Produktfilter
  • Volym (papperskorg)
  • Montering (papperskorg)
  • Kulör (papperskorg)
  • Material (papperskorg)
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
Rensa

Papperskorg för rökruta

Vårt samhälle utvecklas och det är inte längre ok att röka inomhus i offentliga lokaler och detta för med sig en förändring inte bara på utformningen av vår inomhusmiljö utan även på den direkta utemiljön. Förr var rökning inomhus en vardag och det rökades hejvilt i alla kommunala och allmänna miljöer. Tiderna förändras och de som hanterar rökverk anvisas till utsidan fastigheten och nu tom till särskilda platser utanför byggnaderna för att inte sprida rök på passerande besökare som kan ta illa vid sig av röken. Då är en askkopp med papperskorg från Skyltab en utmärkt lösning. Det som denna lösning kan erbjuda är att rökarna hänvisas till en plats och gärna med en skylt om "Rökruta" "Röka här" "Rökning tillåten" eller liknande. På denna plats gärna en bit från byggnadens entré placerar man gärna en parkbänk samt en askkopp med papperskorg. Vissa av våra kunder monterar även ett väderskydd för att göra miljön för rökarna mer trivsam.
 

Inbyggda askfat i papperskorgar

Restauranger och caféer är stora kunder av våra produkter. Det är vanligt förekommande att restaurangbesökaren blir röksugen efter en härlig trerätters middag och vill avnjuta ett rökverk innan det är dags för efterrätt. Då passar våra soptunnor med inbyggt askfat perfekt så de smidigt kan avlägsna sig från restauranglokalen och ta sig till hänvisad rökplats med tillhörande möjlighet till att aska och slänga sina cigarettfimpar. I vissa fall kan det räcka med att endast köpa en askkopp av oss då man ser att inget annat skräp kommer förekomma. Risken kan dock vara att det samlas tomma cigarettpaket och liknande på marken om det inte finns en papperskorg i direkt anslutning.

Innan ni köper er papperskorg med askkopp (länk till skyltabs askkoppar) så bör ni fundera på vilka förutsättningar ni har på den plats som denna kommer vara placerad. Skall den vara monterad på en stolpe eller på ett rör? Skall den sitta fast på en vägg eller skall den vara för platsgjutning eller fristående? Dessa faktorer tillsammans med hur mycket skräp den skall svälja bör tagas i beaktande innan köp förekommer. Vi på Skyltab är här för att hjälpa er och ta kontakt med oss om ni har frågor om våra produkter.
Produkter
    Filter