Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Ljudlek

Upptäck musikens magi på lekplatsen med våra spännande musikinstrument från världsledande tillverkaren Percussion Play!

Välkommen till en värld av musikalisk lek och glädje för alla åldrar! Vi på Skyltab förstår vi vikten av att erbjuda barn och vuxna möjligheten att utforska och uppleva musik på lekplatsen. Med vårt omfattande sortiment av musikinstrument för lekplatser kan vi skapa en engagerande och underhållande miljö som inspirerar till kreativitet och samarbete. Låt oss ta en titt på några av våra fantastiska produkter!

Trummor är en av de mest ikoniska musikinstrumenten och på Percussion Play har vi ett brett utbud av dessa för lekplatsbruk. Våra trummor är tillverkade av slitstarka material som tål utomhusmiljöer och intensiv användning. Med olika storlekar och toner kan barn och vuxna slå på trummorna och utforska olika rytmer och ljud. Det är en perfekt möjlighet för barn att utveckla sina rytmiska färdigheter och samtidigt ha roligt!

För de små musikälskarna har vi xylofoner och metallklockor. Dessa färgglada och lekfulla instrument ger barnen möjlighet att skapa sina egna melodier och utforska toner och harmonier. Xylofoner och metallklockor är perfekta för att lära sig grunderna i musik och kan hjälpa till att stimulera barns sinne för gehör och musikaliskt uttryck.

Våra vindspel är också ett populärt val för lekplatser. Dessa vackra instrument reagerar på vinden och skapar förtrollande ljud som dansar i luften. Vindspel ger en avkopplande och harmonisk atmosfär på lekplatsen och ger barnen möjlighet att uppleva naturens musik på ett nytt sätt. Dessutom är de tillverkade av hållbara material som klarar av väder och vind.

För de som är intresserade av mer interaktiva upplevelser erbjuder vi interaktiva musikpaneler. Dessa paneler är utformade för att uppmuntra samarbete och social interaktion genom musik. Barnen kan trycka på knappar, snurra hjul och skapa sina egna melodier tillsammans. Interaktiva musikpaneler är ett utmärkt verktyg för att främja teamwork och kommunikation samtidigt som de uppmuntrar till kreativt tänkande.

För att skapa en komplett musikupplevelse kan du även välja våra musiklekställningar. Dessa lekställningar kombinerar olika musikinstrument och skapar en lekplats där barnen kan leka, utforska och skapa musik. Det är den perfekta platsen för musikaliska äventyr och upptäckter!

Percussion Play är tillverkaren vi valt och dem står för hög kvalitet och säkerhet. Alla våra musikinstrument för lekplatser är noga utformade och testade för att säkerställa att de uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Vi använder hållbara material och slitstark konstruktion för att säkerställa att våra instrument klarar av att användas i utomhusmiljöer under lång tid.

Så ta steget och skapa en magisk musikupplevelse på lekplatsen med musikinstrument! Ge barnen möjligheten att utforska musikens värld, utveckla sina färdigheter och framför allt ha roligt. Vårt breda sortiment av musikinstrument för lekplatser har något för alla, oavsett ålder eller musikaliska kunskaper. Tillsammans kan vi skapa en lekplats full av rytmer, melodier och glada skratt!

Utforska vårt kompletta sortiment och ta det första steget mot en musikfylld lekplats. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en unik och minnesvärd musikupplevelse för alla!

Moms visas:
Produkter