Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Pergola/Paviljong

Köp paviljong i hög kvailté

Paviljonger & pergola till offentliga miljöer 

Att använda paviljonger på platser där det rör sig mycket människor i nära anslutning till naturen eller med önskan att ta fram naturen till staden är en utmärkt och uppskattad investering.  En paviljong är inte bara vacker att titta på utan är väldigt praktisk när solen skiner med sina starka strålar eller regnet kommer helt oväntat! Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi er med vad just ni kommer behöva inför ert köp av produkter för er utemiljö.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

Är väderprognosen opålitlig?

Kommer det börja regna? Blåser det för mycket? Är det för varmt ute? Då är ett lusthus eller en paviljong den perfekta lösningen och en utmärkt idé att investera i för kommande säsong. Paviljonger passar in i de flesta utomhusmiljöer som i en trädgård, lekpark eller på innergården påv en bostadsrättsförening och vare sig det är sommar eller en molnig dag så kan du alltid vistas ute med en innerkänsla.


 

Moderna med en äldre touch!

Våra lusthus är vackra med fina snickeridetaljer som påminner om äldre lusthus och med sina öppna väggar blockeras inte heller vyn över landskapet runt om. Med ett slitstarkt tak bjuder lusthuset på skugga från solens ultravioletta strålar och oväntade regnskurar. Lusthusen har en robust design och tillverkad av kvalitétsmaterialen som ger dem bästa, möjliga förutsättning för att klara av väder och vind i ur och skur.

 

En bra investering!

Pergola / paviljong är något som ökat explosionsartat senaste året så varför inte investera i en Pergola / paviljong för kommande säsong. Vi har pergola och paviljonger som passar alla ändamål. Man behöver inte installera den som en del av huskroppen utan passar utmärkt som en fristående del. Visste ni att Pergola är ett italienskt ord och betyder lövgång eller lövsal? Upptäck denna fantastiska tidlösa design där man kan låta sin kreativa ådra flöda. Plantera växter, samlas för festligheter eller bjud in vännerna till en middag. Finns alla möjligheter. Våra pergolor är robusta och har en rejäl konstruktion och de passar lika bra i en BRFS´s innergård, föreningar, friluftsområde eller hemma i egna trädgården. Det finns oändliga möjligheter skapa en oas av fina blommande växter, klä in er pergola med rosor och låt de klättra upp och tvinna sig runt och sprida en ljuvlig doft av blommor. Du kan inreda med hängande växter från taket och varför inte lys upp pergolan med fina ljusslingor runt omkring. Våra pergola passa väl in på innergården i ditt bostadsområde där man kan samlas många och avnjuta en kräftskiva eller annan festlighet eller kanske ni önskar en på företagets baksida?


 

Vilken stil ska jag välja?

Det finns många sätt att dekorera en paviljong och pergola på, du kan skapa en minimalistisk känsla genom att vara sparsam med växter och parkmöbler och hålla det enkelt. Eller varför inte skapa en oas genom att plantera växter och blommor för att klä in pergola paviljongen, tillsammans med parkmöbler kan du skapa en plats för avkoppling. Det blir en härlig plats i parken som snabbt blir ett ställe att fly undan vardagen och njuta av en varm sommardag.

 

pergola paviljong lusthus paviljong pergola uteprodukter pergola parkutrustning

 

 

Pergola, paviljong eller lusthus?

Ett lusthus har oftast en sexhörning design och är en perfekt detalj utomhus som utgör en alldeles speciell plats på kvällen där du kan sitta väl skyddad mot fallande dagg eller från den svala kvällsluften. Upptäck våra lusthus som har en tidlös design som kan placeras vid uteplatsen eller i parken. Tillsammans med växter och en ljusslinga blir lusthuset helt plötsligt en plats för kvällens festligheter.

 

En pergola paviljonger har ett halvtäckande tak och är uppställt med pelare. Designen är för att kunna släppa in så mycket ljus som möjligt och erbjuda skugga och ett enklare skydd mot duggregn. Det finns oändliga möjligheter och användningsområden av pergola paviljonger och olika sätt att dekorera med växter, parksoffor och parkbord. Detta kommer bli en naturlig samlingsplats att slappna av och njuta av vädret utan att skada sig från solens starka strålar.
 

En paviljong har öppna sidor som innebär att det inte finns några fasta väggar och skymmer inte ljusinsläppet. Passar utmärkt på innergården i ett bostadsområde, i parken där många kan samlas och njuta av en fika eller annan festlighet. Placera paviljongen på ett ställe där du kan njuta av vår, sommar och höst oavsett väder och vind. Till föreningen, friluftsområdet eller bara hemma i trädgården.

 

 

Fördelar med pergola paviljonger!

Den stora fördelen med paviljonger är att de är väldigt enkla att använda och ger stora möjligheter till att förändra och anpassa efter dina behov. De kan användas året om tack vare den robusta konstruktion och taket som klarar både snö och regn. En beständig paviljong som helt enkelt är perfekt för den som vill kunna njuta av sensommarkvällar i t.ex. trädgården, parken eller på uteplatsen.

 

Undvik permanent byggnation på tomten och välj en som är fristående som går att flytta om det skulle bli aktuellt senare. Vi har pergola och paviljonger som passar alla ändamål. Man behöver inte installera den som en del av huskroppen utan passar utmärkt som en fristående del på trädgården.

 

 

Underhållsfria pergola paviljonger

Pergola paviljong är byggda av robusta och underhållsfria material i högsta kvalité och är ämnad att hålla i flera år för kommande generationer. Det innebär att du inte behöver oroa dig över någon form av underhåll av paviljongen utan kan njuta av sommarvärmen i ren harmoni. Pergola paviljong är tillverkade av hållbara material och har stor flexibilitet när det kommer till montering och med fördelen att kunna användas året runt. Våra eleganta pergola paviljonger är vacker, enkel och har smakfulla utföranden som blir en speciell plats att samlas tillsammans under för avkoppling eller sociala evenemang.

 

Sedan 2009 har vi hjälpt bostadsrättsföreningar , kommuner och företag anlägga sina utomhusmiljöer. Om syftet så vore rekreation, umgänge eller funktion så har vi länge haft produkter redo att levereras till kanonpris! Vi arbetar nära våra produkter och skapar på så vis en kompetens och passion som lägger oss långt fram i branschen. Våra kunniga medarbetare finns redo vid kundtjänst för att svara på frågor om din utemiljö. Komplettera din Pergola / paviljong med ett utomhusbord eller andra produkter för utomhusbruk såsom papperskorgar med askfat, ett barnanpassat picnicbord eller grillplats! Våra utomhuskategorier finns enkelt tillgängliga för dig köpa online i vår webbutik med snabb leverans över hela Sverige.

Varmt välkommen in med din beställning!

Moms visas:
Produkter