Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Griffeltavla, Griffeltavlor & Griffelställ

köpa griffeltavla

 

Skyltab har länge levererat griffeltavlor och griffelställ av hög kvalitet. Användningsområdet av griffelprodukter är i stort sett obegränsat. Dagens chalkboards är nästan uteslutande gjorda av hållbara material som gör att det är mycket enkelt att rengöra griffeltavla. Idag har även griffelkritorna ersatts av mycket effektivare griffelpennor. Välkommen att höra av er om ni har ytterligare frågor om våra produkter! Alla våra griffelprodukter finns på vårt egna lager i Sverige och redo för omgående leverans! Köp svart griffeltavla idag! Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Störst sortiment

 

 

köpa griffeltavla

 

GRIFFELTAVLA, GRIFFELTAVLOR & GRIFFELSTÄLL

Skyltab har länge ansetts som kungen av griffeltavlor och griffelställ. Användningsområdet av griffelprodukter är i stort sett obegränsat. Dagens griffeltavlor är nästan uteslutande gjorda av hållbara material som gör rengöringen av griffelytan mycket enkel. Idag har även griffelkritorna ersatts av mycket effektivare griffelpennor. Välkommen att höra av er om ni har ytterligare frågor om våra produkter! Alla våra griffelprodukter finns på vårt egna lager i Sverige och redo för omgående leverans! Vid större antal kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Störst sortiment

 

 

 

Stort griffelsortiment

En stor griffeltavla utomhus utanför en restaurang ser vi som en självklarhet som även sänder ut hemtrevliga signaler till förbipasserande. Griffelskyltar & griffelramar har aldrig varit så i ropet som nu. Vårt griffelsortiment är uppbyggt av högsta kvalitets griffel laminatskivor. Dessa griffelskivor är mycket slitstarka och hållbara och skall inte förväxlas med de äldre griffel panelerna som var mycket ömtåliga och som krävde griffelkritor. Dagens griffelpennor liknar en tuschpenna och finns för inomhusbruk och utomhusbruk. Pennan för utomhusbruk är vattenfast och tvättas bort med griffelrengöring på sprayflaska. 

 

Griffeltavlor ute och inne

Säger jag svart griffeltavla så tänker du säkerligen på de gamla modellerna man använde förr, de som var sköra, ömtåliga och krävde särskilda griffelkritor för att skriva på. När det regnade fick man skriva om då texten försvann. Nu är dock dessa ett minne blott! De nya varianterna av svarta tavlor är av högsta kvalitet och tål en hel del. Numer använder man  sk griffelpennor till griffeltavla för att skriva med, som är vattentäta. Själva griffeltavlorna är tåliga och texten suddar du bort genom ett särskilt medel i en sprayflaska.
 

Griffeltavlor i olika former!

Det finns nu dessutom inte bara en variant av chalkboards som det gjorde förr. Nu kan du välja mellan menytavla, chalkboard, blackboard, griffelram, deligriffel och bordsgriffel. De kommer i olika storlekar och passar bäst på olika platser. Små griffeltavlor kan passa bäst stående på bordet i god läsbar höjd, medan en liten griffeltavla vägg monterad passar bäst för förbipasserande att bli ständigt påminda om att ni finns.

 

En menytavla är vad det låter som, här skriver du vad du erbjuder för mat. En griffeltavla meny anpassad helt enkelt! Du kan även använda griffel gatupratare för att visa upp extraerbjudanden för kvällen och med delar av menyn på. En griffelram passar även utmärkt att placera på ett griffel staffli för att exponera blackboards på andra ställen än på väggar. Har du bordspratare rekommenderar vi en liten griffeltavla stående på varje bord med önskat budskap. Det ger ett charmigt intryck med handskrivet budskap på dessa. 

 

Bordsgriffel, deligriffel och griffeltavla meny går att ha inne, eller varför inte om du har en utomhusservering? Det finns många möjligheter att använda alla typer av griffeltavla stående på olika ytor som du bestämmer. Man kan även köpa en griffeltavla vägg och en griffeltavla barn men vi inriktar oss på försäljning mot den offentliga sektorn och erbjuder riktiga premiumprodukter.   

 

bordsgriffel

Givetvis kan du som inte erbjuder ätbara saker även använda dig av olika typer av en liten griffeltavla. Genom att texta och skriva olika erbjudanden på små griffeltavlor så kan du locka in dem till dig om du har en butik eller något annat som du vill ha kunder till.En stor griffeltavla vägg monterad är inte bara snygg att se på, utan eftersom du kan byta erbjudanden varje dag om du så vill så är den smidig att använda och du kan använda dem både ute och inne.

 

Svart griffeltavla till hemmet!

Det har blivit väldigt populärt att använda våra produkter till hemmet och det är kanske framförallt användning i köksmiljö som är det vanligast förekommande. Att sätta upp en snygg svart väggtavla och skriva med en penna till griffeltavla som finns i flera olika färger kan ge köket ett riktigt hemtrevligt intryck. 

 

Griffelfolie är en annan produkt som passar bra att använda i hemmet. Griffelfolien är en självhäftande griffeltavla fast i matt klistermärke i griffelstil och levereras på rulle. Man kan använda valfri längd från rullen och de fäster bra på de flesta underlag. Sen är det bara att använda fantasin tillsammans med våra griffelpennor för att skapa nått riktigt magiskt. Man kan ex. klä en skåps lucka, kylskåpet eller varför inte sätta upp den på barnrummet. Våran självhäftande griffeltavla eller som vissa kallar det ihoprullad griffeltavla går att använda på många olika ställen. Passar bra där man vill ha en griffeltavla vägg monterad men helst vill slippa göra hål i väggen. Eftersom den levereras på rulle kan du själv bestämma om du vill ha en liten griffeltavla eller en stor, helt enligt egna önskemål!

 

Såklart kan man i vissa fall använda vår griffelfärg för att göra en helt egen fondvägg ex. i hallen där man kan skriva små kom-i-håg meddelanden eller varför inte ett litet kärleksmeddelande till sin älskade familj. Griffelfärgen kan man måla på med pensel eller rolla med en färgroller beroende på vilket utseende man är ute efter. Kan bli en mycket spännande effekt till det fina huset. Här skriver man enkelt med penna till griffeltavla och gör rent med en skonsam rengöringsspray som vi även erbjuder i vår butik. 

 

Här hittar ni griffeltavlor och griffelställ som passar till restaurangen, skolmatsalen eller kaféet. Vi har griffeltavlor som man placerar på bord eller vägg, dessutom har vi gatupratare i griffelutförande  som man kan ställa utanför butiken. Det är lätt att byta budskap när man använder griffelställ eftersom man bara torkar av tavlan och sedan skriver nytt budskap. Om du driver en stor eller liten butik e.dyl är det alltid fördelaktigt att synas med en griffeltavla utomhus så att förbipasserande märker att du finns. Kanske finns det där perfekta erbjudandet som gör att de väljer att besöka just dig! 

 

Att rengöra griffeltavla behöver inte vara svårt. Tidigare kunde en griffeltavla utomhus vara en mardröm för restaurangägare och cafépersonal att hålla ren, särskilt i dåligt väder. Med nya sorters griffelpennor till griffeltavla finns möjlighet att ha en vattentålig display som håller för väder och vind. Detta gör att du behåller griffeltavla svart bakgrund och budskapet på plats. 

 

Fördelen med små griffeltavlor är att man, förutom kan använda en stor volym på bord o.dyl, kan forma dem till en önskad mönsterkombination - komplettera en redan existerande liten griffeltavla med roliga små utstickare på sidan med nykomlingar på menyn eller roliga hälsningar till gästerna. Ett måste är såklart också att ha en griffeltavla stående på buffén för att berätta för besökarna vilken fin upplevelse de kommer att få. 

 

 

Vi säljer våra produkter online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Produkter