Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Cykelgarage

cykelgarage utomhus

Cykelgarage & Cykelhus

Det ses som en självklarhet att kunna ställa ifrån sig sin cykel under ett cykelskärmtak och att den står tryggt och säkert samt under tak och då är ett cykelgarage från Skyltab lösningen. Vi säljer flera olika modeller av cykelhus, cykelskärmtak och cykelställ med tak. Har ni frågor om våra produkter så hör av er till oss så hjälper vi er inför ert köp.

 

 

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

cykelgarage utomhus

 

Cykelgarage & Cykelhus

Det ses som en självklarhet att kunna ställa ifrån sig sin cykel och att den står tryggt och säkert samt under tak och då är ett cykelgarage från Skyltab lösningen. Vi säljer flera olika modeller av cykelhus, cykelskärmtak och cykelställ med tak. Har ni frågor om våra produkter så hör av er till oss så hjälper vi er inför ert köp.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Länk till produktkatalog hittar du här.

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

 

Varför parkera cyklar under tak?

En cykel som parkeras i ett cykelskjul eller i ett cykelställ med tak står säkert från väder och vind. Om cyklarna alltid parkeras under ett cykelskärmtak så kommer livslängden förlängas markant samtidigt så kommer cykeln fungera bättre du vatten och vind inte torkar ur fettet ur packningar och kedjor på samma sätt som om cykeln blivit stående ute i regnet. Detta tillsammans med att cyklarna alltid är torra och fria från snö och slask gör att cyklisterna som använder cykelhuset kommer trampa iväg på sin cykel med ett leende på läpparna. Det brukar även finnas goda möjligheter till ramlåsning i cykelgaraget vilket även gör cykelgarage till en bra investering. En bonus brukar vara att cyklar inte sprids ut på ett så stort område som är vanligt förekommande med barmarksparkering.

 

Kan man låsa cykelgaraget?

Visst kan man det och detta var en bra fråga. Till cykelgarage Nova så finns ett grindset som man kan köpa till. Dessa grindar är tillverkade i varmgalvad sträckmetall och i mycket hög kvalité. Då monterar man på dessa gallergrindar och då kan dem låsas med antingen ett kodlås eller med ett gammalt hederligt nyckellås. Denna lösning blir vanligare med tiden då cyklarna blir dyrare samt att fler cyklar "får fötter" i dagens samhälle. Idag så är det även stöldbegärligt att knycka batterierna till elcyklar och därför är inlåsning ett bra sätt att försvåra för tjuvar och banditer.

 

Vilka cykelställ är bäst till cykelskjulen?

Det finns en salig blandning av cykelställ men våra vanligaste modeller är cykelställ 250 & 450 där man har möjlighet att låsa fast ramen i en låsbygel som sitter smidigt placerad på cykelstället. Dessa cykelställ har även hög/låg placering av hjulhållarna vilket gör att varannan cykels framhjul är placerat lite högre vilket gör att cykelstyren inte krockar med varandra lika frekvent. Hör av er till vår kunniga kundtjänst så hjälper vi er med frågor angående cykeltak, cykelställ med tak & cykelgarage.

 

Garage för cyklar

Cykelparkeringshus ökar i popularitet över hela Sverige och används mest av dem som värdesätter säkerhet. Garage har ett ökat stöldskydd, erbjuder ofta övervakning och skyddar även cykeln från väderpåverkan. För att komma åt de flesta av de befintliga garage som användaren använder deras resekort eller kreditkort, men det finns också lösningar som är öppna för alla. Det skiljer sig åt om garage är gratis att använda eller om det tillkommer en avgift betalas för att få tillgång till anläggningarna. Vissa garage erbjuder de betalande användarna en garanti som en plats kommer att finnas tillgängligt. Dessutom kan cykelgarage vara integrerad i andra relaterade tjänster, till exempel en cykel pool eller en verkstad.

Cykelgarage kan placeras både under jord och på marknivå. Marklösningar har fördelen att de är tydligt synliga medan underjordiska lösningar behöver fler tecken på locka användare. Å andra sidan sparar underjordiska lösningar utrymme som kan vara värdefullt på marknivå. Som med andra cykelparkeringslösningar placerar garaget i förhållande till målpunkten är avgörande för att den ska användas. Emellertid är placeringen av cykelparkeringshus av en ökad betydelse eftersom de inte lätt kan flyttas.

Ett cykelgarage visar att cykeln har en naturlig plats i en stadsmiljö och kan vara en bra sätt för en kommun att profilera sig som cykelvänlig. Dessutom bygga en säkrare typ av parkering kan bli ett incitament att använda hållbara transporter. Mer exklusiva cyklar kan vara van vid stationen med avlidna bekymmer om vandalism och stöld. Detta betyder i termen att användare överväger att cykla från längre avstånd istället för att använda en bil (Boverket, 2010).

Elektrisk cyklar kan lagras säkert och många garage har eluttag som kan användas för att ladda dessa cyklar. Flera garage har skåp, var hjälmar, kläder och annan utrustning kan lagras. Dörren till garaget kan vara besvärligt. Det måste vara öppnas enkelt utan att användaren släpper sin cykel. Det finns risk för trängsel i öppningen om det finns bara en entré. Därför är det fördelaktigt att användaren kan gå genom garaget i ett flöde. Vissa cykelgarage använder skjutdörrar, vilket ytterligare ökar tillgängligheten. Men det ökar också riskerar att oönskade besökare kommer in.

Två möjliga problem med parkeringsgarage diskuterades under riskanalysen:

● Exklusiva cyklar samlas i en byggnad. Det är möjligt för en tjuv att få tillgång till garaget och stjäla lätt de mer exklusiva cyklarna trots att det finns övervakning.

● Parkering är ofta gratis i städerna vilket får cyklister att ifrågasätta hur kommunen är prioritera mellan olika transportmedel. Varför ska det kosta att parkera din cykel på ett säkert sätt när parkeringsgarage kan användas gratis?
 

VÄDERSKYDD

En skyddad parkering erbjuder väderskydd för både parkerade cyklar och cyklister. Detta är värdefullt för cyklister som behöver spendera tid bredvid sin cykel, för att låsa, sätta på eller av deras hjälm, omarrangera bagage etc. Genom att skydda cykeln från regn och snöfall, cykeln ägaren kommer inte att behöva gå på en våt eller isig sadel när du startar resan från stationen. Annan fördelen med väderskydd är att det ger ett minskat behov av snöröjning bland cyklar. Genom att lägga till väggar som skyddar cyklarna från vind finns det också en minskad risk att cyklarna välter och skadas. Risken för att smuts och skräp samlas kan vara minskas med en produkt som låter vinden flöda genom den.

En väl fungerande väderskyddslösning kan ge en tydlig åtskillnad mellan avsedd parkeringsplats och omgivningen vilket i sin tur gör det lättare att få cyklister att parkera i det avsedda sättet. En sak som bör hållas i åtanke är att det ska vara enkelt att länka flera väderskyddsavsnitt tillsammans i önskad längd. Om produkten inte är avsedd för detta kan förvirra användarna och få dem att parkera på ett oönskat sätt.
 

Vi säljer våra cykelparkeringar och cykelskärmtak online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Moms visas:
Produkter