Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
Faktura 30 dagar

billig frakt  Frakt 99 :-

Cykelgarage

cykelgarage utomhus

Cykelgarage & Cykelhus

Det ses som en självklarhet att kunna ställa ifrån sig sin cykel under ett cykelskärmtak och att den står tryggt och säkert samt under tak och då är ett cykelgarage från Skyltab lösningen. Vi säljer flera olika modeller av cykelhus, cykelskärmtak och cykelställ med tak. Har ni frågor om våra produkter så hör av er till oss så hjälper vi er inför ert köp.

 

 

Länk till produktkatalog hittar du här.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

cykelgarage utomhus

 

Cykelgarage & Cykelhus

Det ses som en självklarhet att kunna ställa ifrån sig sin cykel och att den står tryggt och säkert samt under tak och då är ett cykelgarage från Skyltab lösningen. Vi säljer flera olika modeller av cykelhus, cykelskärmtak och cykelställ med tak. Har ni frågor om våra produkter så hör av er till oss så hjälper vi er inför ert köp.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Länk till produktkatalog hittar du här.

Låga priser
Snabba leveranser
Fri frakt
Hög kvalité

 

 

Varför parkera cyklar under tak?

En cykel som parkeras i ett cykelskjul eller i ett cykelställ med tak står säkert från väder och vind. Om cyklarna alltid parkeras under ett cykelskärmtak så kommer livslängden förlängas markant samtidigt så kommer cykeln fungera bättre du vatten och vind inte torkar ur fettet ur packningar och kedjor på samma sätt som om cykeln blivit stående ute i regnet. Detta tillsammans med att cyklarna alltid är torra och fria från snö och slask gör att cyklisterna som använder cykelhuset kommer trampa iväg på sin cykel med ett leende på läpparna. Det brukar även finnas goda möjligheter till ramlåsning i cykelgaraget vilket även gör cykelgarage till en bra investering. En bonus brukar vara att cyklar inte sprids ut på ett så stort område som är vanligt förekommande med barmarksparkering.

 

Kan man låsa cykelgaraget?

Visst kan man det och detta var en bra fråga. Till cykelgarage Nova så finns ett grindset som man kan köpa till. Dessa grindar är tillverkade i varmgalvad sträckmetall och i mycket hög kvalité. Då monterar man på dessa gallergrindar och då kan dem låsas med antingen ett kodlås eller med ett gammalt hederligt nyckellås. Denna lösning blir vanligare med tiden då cyklarna blir dyrare samt att fler cyklar "får fötter" i dagens samhälle. Idag så är det även stöldbegärligt att knycka batterierna till elcyklar och därför är inlåsning ett bra sätt att försvåra för tjuvar och banditer.

 

Vilka cykelställ är bäst till cykelskjulen?

Det finns en salig blandning av cykelställ men våra vanligaste modeller är cykelställ 250 & 450 där man har möjlighet att låsa fast ramen i en låsbygel som sitter smidigt placerad på cykelstället. Dessa cykelställ har även hög/låg placering av hjulhållarna vilket gör att varannan cykels framhjul är placerat lite högre vilket gör att cykelstyren inte krockar med varandra lika frekvent. Hör av er till vår kunniga kundtjänst så hjälper vi er med frågor angående cykeltak, cykelställ med tak & cykelgarage.

 

Vi säljer våra cykelparkeringar och cykelskärmtak online över hela Sverige och inte bara till Stockholm , Göteborg , Malmö , Uppsala och Västerås. Så välkommen in till oss med er beställning!

Produkter