Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Portabla skyltställ

Portabla broschyrställ för golv

Portabla och bärbara broschyrställ

Stilrena broschyrställ som är enkla att flytta och transportera vid t.ex mässor, utställningar och showrooms. Här finner du bl.a vårt populära och stabila golvställ "VIP PRO" som har plats för egen design och logotyp.

Vid större ordrar, kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Stort sortiment!

 

 

portabla broschyrställ för golv

 

Portabla och bärbara broschyrställ

Stilrena broschyrställ som är enkla att flytta och transportera vid t.ex mässor, utställningar och showrooms. Här finner du bl.a vårt populära och stabila golvställ "VIP PRO" som har plats för egen design och logotyp och smidig väska ingår.

Vid större ordrar, kontakta oss för offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Störst sortiment

 

 

 

 

Broschyrställ som enkelt transporteras

Portabla broschyrställ för mässa och event!

Vi erbjuder ett stort sortiment av olika sorters portabla blankettställ och bärbara broschyrhållare. Dessa portabla broschyrhållare fungerar perfekt i samband med mässor och tillfälliga event. Även vanlig förekommande till företagsturnen men de passar också snyggt i väntrum, reception och  såklart till kontor. Ni finner på denna sida ställ i olika storlekar så som ställ med 4 fickor i A4-format men också det hopfällbara "Smarter" i liggande A3-format där självklart papper och broschyrer i t.ex A5- och A4-format även passar.
 

 

Smidigt och lätthanterligt

Blanketthållare och golvställ för broschyrer som transporteras enkelt

Är du ute på turné? Åker du på mycket mässor och event med ditt företag? Då är våra portabla reklam och katalogställ perfekt för dig som reser och förflyttar dig och dina trycksaker. Dessa stilrena och moderna ställ är mycket enkla att sätta upp. Exempelvis "Broschyrställ Smart Steel Expo" fälls enkelt ihop när eventet är klart och du kan behålla dina broschyrer och reklamblad i facken så de är redo för display inför nästa event. Smidig väska med handtag för enklare transportering ingår.

 

Kvalitetsprodukter med modern design!

Vi erbjuder bland de bästa, enkla och portabla broschyrställen på marknaden.

När vi väljer ut våra produkter genomgår de en ordentlig kvalitetskontroll innan de kommer ut på marknaden. Även våra enklare produkter som portabla expoställ har noggrant undersökts både under och efter tillverkningen. Ett snyggt och modernt expoställ ger helt klart en bättre bild och en professionell presentation av ditt företag och dina produkter. Därför finner du snygga detaljer på våra ställ som gör att exponeringen av produktblad och broschyrer glänser lite extra!

Köp portabla expoställ

 

Moms visas:
Produkter