Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Renz -fastighetsbox till BRF & Fastighet

Säkerheten för boendes post och paket är av yttersta vikt. Genom att implementera fastighetsboxar skapas en fysisk barriär som skyddar mot stölder och otillåten åtkomst. Renz, som vi är återförsäljare för, erbjuder pålitliga postboxar som inte bara ger trygghet för de boende, de skapar också en smidig posthantering för brevbäraren. 

 

Renz fastighetsbox inomhus

Renz postboxar - för nöjda boende

Smidig och effektiv posthantering är nyckeln till nöjda boende oavsett om det är fastighetsbox inomhus eller fastighetsbox utomhus. Renz fastighetsboxar möjliggör enkel och bekväm hämtning av leveranser, vilket eliminerar risken för förseningar och missade leveranser. Oavsett vilken typ av fastighetsbox du söker, erbjuder vi praktiska lösningar för dem som önskar en nyckelbaserad hantering av post och mindre paket, både inuti och utanför fastigheten. Vårt sortiment av fastighetsboxar omfattar tre olika produktserier: Renz Excellence, Renz Prima och Renz Budget.

 

KÖP FASTIGHETSBOXAR

 

Renz postbox utomhus

Brett utbud av fastighetsboxar

Varje serie är modulbaserad och erbjuder ett brett utbud av moduler, vilket ger dig möjligheten att skapa en skräddarsydd fastighetsbox som passar ditt tillgängliga utrymme. Eftersom vi förstår vikten av anpassade lösningar kan du fritt välja storlek, behandling, färg och fördelningen mellan postfack och paketboxar. Vi står självklart till tjänst om du behöver hjälp. Våra postboxar kan monteras på väggen eller integreras i själva väggen. Om möjligheterna till väggmontering saknas, erbjuder vi även fristående stativ i form av sidostolpar för antingen golvmontage eller fastgjutning.

 

Det finns fastighetsboxar som är pålitliga både inomhus och utomhus, tillverkade i robust plåt och utrustade med hållbara detaljer – deras livslängd är minst 20 år. Mekaniken i fastighetsboxarna är fabrikstestad för motsvarande 35 års användning. Om olyckan skulle vara framme, till exempel om en av luckorna skadas, är det enkelt att åtgärda. Varje lucka är separat upphängd, vilket underlättar punktinsatser som att byta ut en lucka.

 

Anpassningsmöjligheter för postboxar

Fastighetsboxar kan anpassas med liggande eller stående fack, olika djup och antal boxar. Vi erbjuder även kompakta lösningar för trånga väggutrymmen och små portar, med dimensioner på endast 78 cm i bredd och 15 cm i djup. Beroende på vilken serie av fastighetsboxar du väljer – Renz Excellence, Renz Prima eller Renz Classic – finns olika tillval att välja mellan. I varje serie erbjuder vi ett antal standardfärger samt möjligheten att fritt välja bland det omfattande urvalet inom RAL-systemet. Vi på Skyltab har lång erfarenhet av att hjälpa BRF, fastighetsägare och hjälper dig gärna att ta fram de bästa lösningarna för dina hyresgäster och medlemmar. 

 

 


 

 


 

Vanliga frågor om fastighetsboxar

 

Varför är säkerhet viktig när det gäller posthantering?

Säkerhet är avgörande för att skydda boendes post och paket mot stölder och otillåten åtkomst. Implementering av fastighetsboxar skapar en fysisk barriär för extra trygghet.

 

Hur kan Renz fastighetsboxar anpassas till olika fastigheter?

Renz erbjuder ett brett utbud av designalternativ för att komplettera varje fastighets arkitektoniska drag, från liggande till stående och kompakta modeller.

 

Vilken teknologisk innovation erbjuder Renz för posthantering?

Renz integrerar avancerade teknologier som QR-koder och molnanslutning, vilket skapar en intelligent och anpassningsbar posthantering.

 

Hur kan fastighetsboxar minska belastningen på fastighetspersonal?

Automatisering av posthanteringen med fastighetsboxar minskar arbetsbelastningen och skapar en effektivare arbetsmiljö, vilket ger tid och resurser för andra viktiga uppgifter.

 

Kontakta vår kundtjänst för rådgivning och lösningar som passar din fastighetsbehov. Köp Renz fastighetsboxar på Skyltab.se

 

 

 

Produkter