Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Cart
08-777 77 82

 

Faktura 30 dagar

 

billig frakt  Frakt 99 :-

Svenska Fastighetsboxar från SPF - Optimal posthantering

Svenska Fastighetsboxar erbjuder fastighetsägare en innovativ och praktisk lösning för säker och bekväm posthantering. Genom att välja en Fastighetsbox från Svenska Fastighetsboxar kan du försäkra dig om att posten alltid hamnar på rätt plats och att dina hyresgäster alltid får sin post i tid.


 

Svenska fastighetsboxar i natur

Investera i Svenska fastighetsboxar

Svenska Fastighetsboxar den idealiska lösningen för fastighetsägare som eftersträvar en bekväm och trygg posthantering. Genom att välja en Fastighetsbox från oss garanterar du en snabb och pålitlig posthantering samtidigt som du skapar en enhetlig och stilren helhet som höjer fastighetens attraktionskraft.

 

En Lönsam Investering

Att investera i en Fastighetsbox från Svenska Fastighetsboxar är en återbetalning på flera sätt. Genom att säkerställa en snabb och trygg posthantering minskar du risken för försenade eller borttappade brev, vilket kan leda till besparingar både i tid och pengar. Vidare främjar Fastighetsboxen en bättre boendemiljö och ökar trivseln bland hyresgästerna.

 

 Köp Svenska fastighetsboxar här

 

 

 


 

Enkel Installation och Anpassning

En av de stora fördelarna med en Fastighetsbox är dess enkelhet när det kommer till installation och anpassning. Oavsett om du har en liten fastighet med ett fåtal hyresgäster eller en större fastighet med många boende, finns det en Fastighetsbox som passar perfekt. Dessutom erbjuds olika storlekar på boxarna för att anpassa posthanteringen efter dina specifika behov.

 

Högsta Säkerhet

Svenska Fastighetsboxar tar säkerhet på största allvar. Alla våra boxar är tillverkade i högkvalitativt stål eller ek av möbelkvalitet och är utrustade med ett säkerhetssystem som effektivt skyddar mot stöld och sabotage. Vidare är postboxarna försedda med låssystem som endast hyresgästerna har åtkomst till, vilket ger en extra trygghet.

 

Estetiskt Tilltalande Design

En Fastighetsbox från Svenska Fastighetsboxar är inte bara säker och praktisk, den är även en estetiskt tilltalande lösning som smälter perfekt in i fastighetens miljö. Våra boxar finns i flera olika färger och kan anpassas efter fastighetens utseende och stil, vilket möjliggör skapandet av en enhetlig och stilren helhet som höjer fastighetens attraktionskraft.

 

Miljövänlig Lösning

Vårt engagemang för miljön är starkt. Genom att erbjuda en säker och bekväm posthantering minskar du behovet av biltransporter, vilket i sin tur minskar koldioxidutsläppen. Att välja en Fastighetsbox från Svenska Fastighetsboxar är ett positivt steg mot att göra din fastighet mer hållbar och miljövänlig.

 

 

Postbox Ek natur 2x3 fack

 

Postbox Natur Ek

 

Tidningshållare svenska fastighetsboxar

 

Låga priser     Snabba leveranser     Fri frakt    Hög kvalité 

 

Box Natur

Box Natur är en unik variant av Svenska Fastighetsboxar som tillverkas i trä. Denna modell erbjuder samma höga säkerhetsstandard som våra övriga boxar men med en design som smälter perfekt in i en naturlig miljö. Tillverkad av högkvalitativt och hållbart trä är Box Natur det perfekta valet för fastighetsägare som vill skapa en harmonisk miljö på sin fastighet.

Vår mest exklusiva fastighetsbox är endast ett klick bort. Klicka här för att beställa Box Natur.

Moms visas:
Produkter